Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
صحرا 🏜️
سلام بچه ها علائم سرطان دهانه رحم چیه؟؟؟

اظهار نظر

مدتیه درد زیر شکم و خونریزی ناجور دارم میترسم برم برای تست پاپ اسمیر میترسم از از اسم سرطان توروخدا کمک کنید

ParyaParya Soleimanpour

عزیزم این علائمی که گفتی می‌تونه از هزار و یک چیز ساده مثل عفونت، کیست یا نامنظمی هورمونی باشه. فقط با خوندن علائم نمی‌شه هیچ حدسی زد. به خدا پاپ‌اسمیر چیز ترسناکی نیست، چند دقیقه‌ست و خیالت رو راحت می‌کنه. خیلی‌ها همین علائم رو داشتن و آخرش یه مشکل ساده بوده. بهتره زودتر بری که از نگرانی دربیای

پاسخ

59 روز پیش
09:48
مهتابمهتاب فرخ نیا

باید بری پیش دکتر که با آزمایش اینا تشخیص بده از روی چند تا علائم نمیشه چیزی گفت میخوای برو پیش دکتر من خیلی خوبه دکتر سونیا کاظم زاده

پاسخ

59 روز پیش
10:23
sadafsadaf kamyabi

ممکن کیست یا چیز خطرناک تری باشه با اینکه ترس داره اینه که نمیشه برو دکتر زنان درست درمان بشی عزیزم

پاسخ

54 روز پیش
10:18
رایانرایان یونسی

سلام صحرا برادر من دکتره از پرسیدم، نترس خیلی چیزا می‌تونه باعث خونریزی یا درد بشه و لزوماً سرطان نیست. ولی واقعاً بهترین کار اینه که بری تست پاپ اسمیر انجام بدی تا خیالت راحت شه. خیلی‌ها همین ترس رو دارن ولی وقتی انجام می‌دن راحت می‌شن. حتماً با یه دکتر خوب زنان برو و هر چیزی که برات غیرعادیه رو بگو.

پاسخ

54 روز پیش
10:24
آتناآتنا فرجی

وای عزیزم نترس، این درد و خونریزی ناجور خیلی وقتا از چیزای ساده‌ تر مثل عفونت یا بهم‌ ریختگی هورمونه پاپ‌ اسمیرم برای ترسیدن نیست دقیقا واسه همینه که آدم خیالش راحت شه و اگه چیزی باشه زود بفهمن. تو رو خدا هی گوگل نکن، یه وقت بگیر برو پیش دکتر شهلا نوری که هم آرومت میکنه هم درست چکت میکنه.

پاسخ

54 روز پیش
10:27
ghazalehghazaleh 97

علائم سرطان دهانه رحم بیشتر ایناست: خونریزی غیرعادی مثل بین پریودها، بعد از رابطه یا بعد از یائسگی، ترشحات واژینال غیرمعمول که می تواند آبکی، خونی یا بدبو باشد، درد لگن یا پایین شکم و درد موقع رابطه؛ اینها خیلی وقت ها از چیزهای ساده تر مثل عفونت هم می آید، ولی چون گفتی درد و خونریزی داری کار درست همینه که پاپ اسمیر و تست اچ پی وی بدی و نتیجه را با متخصص زنان چک کنی تا علت دقیق معلوم بشه.

پاسخ

54 روز پیش
10:46
رهارها پورموسوی

اسم عزیزم نترس شاید اندومتریوز یا تبنلی تخمدان داری نگران نباش شاید با یه کورتاژ ساده حل بشه شایدم حتی کورتاژم نخواد فقط برو تست بده خیالت تخت بشهه

پاسخ

53 روز پیش
00:02
آرنیکا 🌸آرنیکا 🌸 رضازاده

اين درد زير شكم و خونريزي زياد هميشه آدم رو ميترسونه. بهتره بری دکتر سونو بدی كه زودتر تكليفت روشن بشه و از این استرس دربياي.

پاسخ

52 روز پیش
08:32
شقایقشقایق میرزایی

باید پیش متخصص بری اینجوری نمیشه گفت ممکنه علائم مشترک باشه برو پیش دکتر خواهر من دکتر اعظم سادات موسوی

پاسخ

52 روز پیش
09:43