جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان . یه دکتری گفته خالم سرطان داره و باید شیمی درمانی بشه، دکتر خوب میشناسید ببرمش پیش ایشون؟؟ میخوام دکتر با تجربه باشه
مهتاب فرخ نیاسلام چه سرطانی عزیزم؟ اگه بیماری زنان هست دکتر اعظم سادات موسوی ببرید واسه سرطان سینه دکتر عظیمی نژادان
پاسخ
آتنا فرجیوای عزیزم متاسفم 😔 اول از همه نترسید و عجله ای تصمیم نگیرید؛ بهتره حتما یه نظر دوم هم بگیرید و مدارک رو کامل ببرید پیش یه متخصص با تجربه. پیشنهاد میکنم ببرید پیش دکتر فرزاد واقف داوری هم باتجربهست هم مرحله به مرحله راهنماییتون میکنه.
پاسخ
گلناز برومندکاملاً درکت میکنم، وقتی خالت تشخیص سرطان میگیره، دلشوره و نگرانی طبیعیست و احساس میکنی باید سریع بهترین اقدام رو انجام بدی. تجربه خیلیها نشون داده که مراجعه به یک آنکولوژیست با تجربه و معتبر، نه تنها روند درمان رو بهتر و مطمئنتر میکنه، بلکه آرامش ذهنی خانواده رو هم تا حد زیادی افزایش میده. جمعآوری همه مدارک پزشکی و آزمایشها قبل از ملاقات با دکتر، کمک میکنه که تشخیص دقیقتر باشه و برنامه درمانی مناسب تعیین بشه.
پاسخ
01 Mobinaببین تو این شرایط بهترین کار اینه که خالتو ببرید پیش دکتری که تخصصش همین سرطانای زنونه باشه و ترجیحا تو یه مرکز سرطان یا بیمارستانی که تیم کامل داره و کیس زیاد می بینه و اگه دلتون قرص نیست حتما یه نظر دوم هم بگیرید، خیلی عادیه و حتی کمک می کنه خیالتون راحت شه.
پاسخ
ثمین معتمدیخب چه سرطانی؟ برای سرطان سینه شنیدم دکتر فتانه ضیائی خیلی خوبه
پاسخ
00 شادیدکتر شاپور عزیزی پیشنهاد میکنم صبور و عالی
پاسخ