Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
zizi 100
خالم تشخیص سرطان دادن. دکتر خوب میخوام!!

اظهار نظر

سلام دوستان . یه دکتری گفته خالم سرطان داره و باید شیمی درمانی بشه، دکتر خوب میشناسید ببرمش پیش ایشون؟؟ میخوام دکتر با تجربه باشه

مهتابمهتاب فرخ نیا

سلام چه سرطانی عزیزم؟ اگه بیماری زنان هست دکتر اعظم سادات موسوی ببرید واسه سرطان سینه دکتر عظیمی نژادان

پاسخ

59 روز پیش
10:27
آتناآتنا فرجی

وای عزیزم متاسفم 😔 اول از همه نترسید و عجله‌ ای تصمیم نگیرید؛ بهتره حتما یه نظر دوم هم بگیرید و مدارک رو کامل ببرید پیش یه متخصص با تجربه. پیشنهاد میکنم ببرید پیش دکتر فرزاد واقف داوری هم باتجربه‌ست هم مرحله‌ به‌ مرحله راهنماییتون میکنه.

پاسخ

54 روز پیش
10:36
گلنازگلناز برومند

کاملاً درکت می‌کنم، وقتی خالت تشخیص سرطان می‌گیره، دلشوره و نگرانی طبیعی‌ست و احساس می‌کنی باید سریع بهترین اقدام رو انجام بدی. تجربه خیلی‌ها نشون داده که مراجعه به یک آنکولوژیست با تجربه و معتبر، نه تنها روند درمان رو بهتر و مطمئن‌تر می‌کنه، بلکه آرامش ذهنی خانواده رو هم تا حد زیادی افزایش می‌ده. جمع‌آوری همه مدارک پزشکی و آزمایش‌ها قبل از ملاقات با دکتر، کمک می‌کنه که تشخیص دقیق‌تر باشه و برنامه درمانی مناسب تعیین بشه.

پاسخ

54 روز پیش
11:09
0101 Mobina

ببین تو این شرایط بهترین کار اینه که خالتو ببرید پیش دکتری که تخصصش همین سرطانای زنونه باشه و ترجیحا تو یه مرکز سرطان یا بیمارستانی که تیم کامل داره و کیس زیاد می بینه و اگه دلتون قرص نیست حتما یه نظر دوم هم بگیرید، خیلی عادیه و حتی کمک می کنه خیالتون راحت شه.

پاسخ

54 روز پیش
11:54
ثمینثمین معتمدی

خب چه سرطانی؟ برای سرطان سینه شنیدم دکتر فتانه ضیائی خیلی خوبه

پاسخ

52 روز پیش
08:54
0000 شادی

دکتر شاپور عزیزی پیشنهاد میکنم صبور و عالی

پاسخ

45 روز پیش