جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
والا چند وقت بود یه خستگی عجیب داشتم، هی می گفتم از کاره، از استرسه… تا اینکه آزمایش دادم و دکتر گفت مشکوکه به لوسمی. دیگه قشنگ دنیا رو سرم خراب شد. هنوز تشخیص قطعی نشده ولی خیلی ترسیدم. میخواستم ببینم کسی این مسیر رو رفته؟کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه تهران یا کرج دکتر خون خوب می شناسید بگید الان تو فاز گیجی ام، هرچی تجربه و راهنمایی دارید بگید 🙏
Ava 73وای عزیزم 😔 حق داری بترسی، کلمهی لوسمی رو که میشنوه آدم یهو قفل میکنه. امیدوارم زود خوب بشی...
پاسخ
لعیا نصراللهیکاملاً میفهمم چی میگی، منم یه بار وقتی جواب آزمایشم مشکوک شد، دقیقاً همون حس تو رو داشتم—دلشوره، گیجی، و اینکه هزار فکر توی سرم میچرخید. حتی یه لحظه نمیتونستم تمرکز کنم و دائم به بدترین سناریوها فکر میکردم. ولی وقتی با یه دکتر متخصص صحبت کردم و مراحل بعدی آزمایشها رو روشن کرد، یه کم حس کنترل و آرامش پیدا کردم. واقعاً تجربهای بود که فهمیدم ترس طبیعیست و فقط وقتی اطلاعات و حمایت درست داشته باشی، میتونی باهاش روبهرو بشی.
پاسخ
رها پورموسویاصلا چی هست لوسمی؟؟ نمیدونم من ولی در کل اینو خواهرانه بهت بگم عزیزم نگران نباش سعی کن با آرامش بیوفتی دنبال درمانش ایشالله که خیره کلا استرس روند خوب شدن هر بیماری رو کند میکنه شل بگیر :))
پاسخ
پرنیا خالقیكاملا دركت ميكنم كه چقدر ترسناكه، اما وقتي هنوز تشخيص نهايي نشده زود نااميد نشو. لوسمي درمان هاي خيلي زيادي داره و الان نتيجه ها خيلي بهتر از قبل شده. حتما بايد متخصص خون و آنكولوژي ببينت و از اين به بعد آزمايش CBC و تست هاي كامل بده.
پاسخ