جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
یکی از دوستای قدیمی ما سکته مغزی کرد و بعدش خیلی سخت دوباره راه افتاد، ولی کامل مثل قبل نشد. میخواستم بدونم کسی تو خونواده یا اطرافش سابقه داشته و چقدر زمان برده تا بهتر بشن؟
Ava 73عزیزم خیلی بستگی به شدت سکته و بدنیِ خود آدم داره، ولی کلا روند بهبودی بعد سکته زمانبره. دکترا میگن بیشترین پیشرفت تو همون ۳ ماه اول اتفاق میفته و با فیزیوتراپی منظم خیلی بهتر میشه. خیلیا تو چند هفته اول کم کم میتونن راه برن، ولی اینکه مثل قبل راه رفتن برگرده برای بعضیا چند ماه طول میکشه و حتی تا حدود شش ماه یا بیشتر هم طبیعیه.
پاسخ
Paxina 🦢دایی من الان همش میلنگه الان 5 6 سال اینطوری عه درمان هم گفتن نمیشه عصا داره همش
پاسخ
پرویز پاکزادسلام، واقعاً ناراحت شدم وقتی شنیدم دوستت سکته کرده 😔. من تو خونواده تجربه داشتم، بعد از سکته واقعاً مسیر بهبود طول میکشه و بستگی داره شدت سکته و سن فرد چقدر باشه. بعضیها چند هفته تا چند ماه طول میکشه تا بتونن دوباره راه برن و کارهای روزمره رو انجام بدن، ولی گاهی کامل مثل قبل نمیشن و نیاز به فیزیوتراپی و حمایت دائمی دارن. مهمه صبور باشی و حمایت کنید، هر پیشرفتی کوچک هم خیلی ارزشمنده.
پاسخ
آترینا ✨بهبوديش خيلي به شدت سكته و سن طرف بستگي داره. معمولا كامل مثل قبل نميشن ولي با فيزيوتراپي منظم خيلي بهتر ميشن. حتما بايد زود زود پيگيري بشه چون تاخير تو تمرين ها روند بهبود رو كند ميكنه. اگر دوستتون هنوز تحت درمان نيست بهتره دكتر اعصاب و فیزیوتراپی ادامه بده.
پاسخ