Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
🎶 نغمه عبادی
پدربزرگم سکته مغزی کرده، می‌خوام بدونم دوران نقاهتش چطوره

اظهار نظر

سلام دوستان، پدربزرگم تازه سکته مغزی کرده و از روز اول بیمارستانه. کسی تجربه داشته که بعد سکته مغزی چه تمرین‌ها یا مراقبت‌هایی لازم بوده تا دوباره بهتر حرکت کنه؟

💖خاطره 💖💖خاطره 💖 💖💖💖

عموی من هم سکته کرده بود، اولاش خيلي سخت بود ولي کم کم با فيزيوتراپي بهتر شد. هرچي تمرين ها زودتر شروع بشه و خونواده کنارش باشن روندش بهتره، ولي زمان بره بايد صبور باشين.

پاسخ

60 روز پیش
07:13
گیسیا 🌹گیسیا 🌹 نادمی

سلام، خب بعد سکته مهمه که پدربزرگت زود فیزیوتراپی و تمرین‌های حرکتی رو شروع کنه، البته زیر نظر متخصص. تمرین دست و پا و تمرین تعادل کم‌کم کمک می‌کنه که دوباره بهتر حرکت کنه. رعایت تغذیه، فشار خون و حمایت روحی هم خیلی مهمه. حتما با دکتر یا کاردرمانگر هماهنگ باشین.

پاسخ

55 روز پیش
10:20
sanasana kordestani

احتمالا فیزوتراپی باید ببریش و کنترل ادرار داره؟

پاسخ

55 روز پیش
11:24
ارسلانارسلان عبادیان

پدربزرگم بعد از سکته مغزی چند روز اول خیلی ضعیف بود و حتی برای کارهای ساده مثل نشستن و خوردن غذا به کمک نیاز داشت. ما هر روز تمرین‌های فیزیوتراپی سبک مثل حرکت دادن دست و پاها، تمرین تعادل و راه رفتن کوتاه براش انجام می‌دادیم و کم‌کم توانایی حرکتش بهتر شد. تجربه خودمون نشون داد که صبر، تمرین منظم و حمایت خانواده کلید موفقیت در دوران نقاهت سکته مغزی هست و باعث می‌شه دوباره مستقل‌تر بشه.

پاسخ

55 روز پیش
11:30
سامانسامان مرادیان

من این شرایط رو با پدرم تجربه کردم و می‌فهمم چقدر سخت و گیج‌کننده‌ست. چیزی که دکترها بهمون گفتن این بود که کار اصلی از وقتی شروع می‌شه که حالش کمی پایدار بشه؛ فیزیوتراپی خیلی مهمه، حتی اگه اولش فقط حرکت‌های خیلی ساده پا و دست باشه. ما هم با کمک متخصص، روزی چند بار تمرین‌های کوچیک انجام می‌دادیم تا عضلاتش خشک نشه. به نظرم از همون اول با یه فیزیوتراپ مغز و اعصاب مشورت کنین، هرچی زودتر تمرین‌ها شروع بشه شانس بهتر شدنش بیشتره.

پاسخ

55 روز پیش
11:41
پریاپریا پور فرج

یک هفته اول بسیار مهمه باید خیلی مراقبش باشید بعدش حتما فیزیوتراپی ببرید

پاسخ

48 روز پیش
17:06