Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
💖خاطره 💖 💖💖💖
یکی از نزدیکای ما یه بار تشنج کرد

اظهار نظر

یکی از نزدیکای ما یه بار تشنج کرد و ما اصلا نمیدونستیم باید چیکار کنیم، واقعا شوکه شدیم. کسی میتونه بگه موقع تشنج اطرافیان دقیقا چی کار میکنن که وضعیت بدتر نشه؟

پرویزپرویز پاکزاد

سلام، واقعاً می‌فهمم چه حالی داشتین 😔، وقتی یکی تشنج می‌کنه آدم واقعاً شوکه می‌شه. مهم‌ترین کار اینه که آرامش خودتون رو حفظ کنین، کسی رو تکون ندین و اطرافش چیزی نذارین که بهش صدمه بزنه. سرش رو می‌تونین کمی به پهلو بچرخونین تا نفس کشیدنش راحت باشه و چیزی بین دندان‌هاش نذارین. زمان رو بسنجین و اگر تشنج طول کشید یا تکرار شد، سریع اورژانس خبر کنین. بعدش هم کنار بیمار بمونین تا کاملاً به هوش بیاد. تجربه من و اطرافیان این بوده که آرامش و مراقبت درست خیلی کمک‌کننده‌ست.

پاسخ

54 روز پیش
10:34
آرشامآرشام نوذری

منم یه بار از نزدیک دیدم، واقعاً شوکه‌کننده‌ست. چیزی که بعداً از دکتر پرسیدم این بود که: مهم‌ترین کار اینه که دور و بر طرف رو خالی کنی که به جایی نخوره، اگه می‌تونی بذاریش یه طرف بدنش، چیزی تو دهنش نذاری و زورکی دست و پاش رو نگیری. هم‌زمان هم یکی زنگ بزنه اورژانس. بقیه‌ش رو باید بسپری به دکترا.

پاسخ

54 روز پیش
11:26
آتریناآترینا

من هم يك بار یکیپیشم تشنج کرد خیلی شوک شدم. اینجور وقتا هيچ چيزي نذاريد تو دهن طرف و نگذاريد ضربه بخوره. بعد از تموم شدن حمله بايد طرف رو به پهلو خوابوند كه راه نفسش باز باشه.

پاسخ

52 روز پیش
08:41
KhKh Maral

فرد رو به پهلو بخوابونید چیزی تو دهنش نذارید لباس تنگ رو شل کنید زمان تشنج رو چک کنید اگه بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید یا پشت سر هم تکرار شد، اورژانس.

پاسخ

33 روز پیش
11:30