جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
یکی از نزدیکای ما یه بار تشنج کرد و ما اصلا نمیدونستیم باید چیکار کنیم، واقعا شوکه شدیم. کسی میتونه بگه موقع تشنج اطرافیان دقیقا چی کار میکنن که وضعیت بدتر نشه؟
پرویز پاکزادسلام، واقعاً میفهمم چه حالی داشتین 😔، وقتی یکی تشنج میکنه آدم واقعاً شوکه میشه. مهمترین کار اینه که آرامش خودتون رو حفظ کنین، کسی رو تکون ندین و اطرافش چیزی نذارین که بهش صدمه بزنه. سرش رو میتونین کمی به پهلو بچرخونین تا نفس کشیدنش راحت باشه و چیزی بین دندانهاش نذارین. زمان رو بسنجین و اگر تشنج طول کشید یا تکرار شد، سریع اورژانس خبر کنین. بعدش هم کنار بیمار بمونین تا کاملاً به هوش بیاد. تجربه من و اطرافیان این بوده که آرامش و مراقبت درست خیلی کمککنندهست.
پاسخ
آرشام نوذریمنم یه بار از نزدیک دیدم، واقعاً شوکهکنندهست. چیزی که بعداً از دکتر پرسیدم این بود که: مهمترین کار اینه که دور و بر طرف رو خالی کنی که به جایی نخوره، اگه میتونی بذاریش یه طرف بدنش، چیزی تو دهنش نذاری و زورکی دست و پاش رو نگیری. همزمان هم یکی زنگ بزنه اورژانس. بقیهش رو باید بسپری به دکترا.
پاسخ
آترینا ✨من هم يك بار یکیپیشم تشنج کرد خیلی شوک شدم. اینجور وقتا هيچ چيزي نذاريد تو دهن طرف و نگذاريد ضربه بخوره. بعد از تموم شدن حمله بايد طرف رو به پهلو خوابوند كه راه نفسش باز باشه.
پاسخ
Kh Maralفرد رو به پهلو بخوابونید چیزی تو دهنش نذارید لباس تنگ رو شل کنید زمان تشنج رو چک کنید اگه بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید یا پشت سر هم تکرار شد، اورژانس.
پاسخ