Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Mahsa Karimi
موقع پنیک باید چیکار کرد؟

اظهار نظر

شما تجربه حمله پنیک دارید یا اینکه کسی نزدیکتون این اتفاق براش افتاده؟ اولین کاری که باید برای اون آدم انجام بدیم چیه؟؟

KimiaKimia 1985

وای خیلی بده احساس میکنی داری میمیری...

پاسخ

61 روز پیش
13:23
جنانجنان خداداد

من يه بار جلو چشمم براي يکي از دوستام پنیک اتفاق افتاد و اولش واقعا ترسيدم. بهترين چيزي که کمک کرد اين بود که کنارش باشيم، آروم باشيم و بهش ياد بديم نفساش رو کند و عميق کنه. هيچ نصيحت و زور گفتني هم جواب نميده، فقط آرامش دادن.

پاسخ

59 روز پیش
07:10
35Arezoo35Arezoo 🥂

توی حمله پنیک مهم‌ترین کار اینه که به طرف احساس امنیت بدی و بگی که این حالت خطرناک نیست و چند دقیقه دیگه فروکش می‌کنه. کمک کن آروم نفس بکشه و کنارش بمون، ولی اگه این حملات تکراریه حتماً باید روان‌پزشک یا روان‌درمانگر ببینش، چون درمان داره و میشه کنترلش کرد.

پاسخ

59 روز پیش
10:16
گندمگندم 🌿🌿🌿

واقعا خیلی حس بدیه و حس میکنی داری از حال میری و نفست میگیره اینجوری موقع ها فقط باید سعی کنی آرامشتو حفظ کنی و خودتو آروم کنی من موقعی که اینجوری میشم یه لیوان آب سرد میخورم بهتر میشم

پاسخ

54 روز پیش
10:27
sanasana kordestani

خیلی شرایط بدی هست من هر وقت پنیک میشم یه جا سعی میکنم ساکت بشینم و اروم باشم اب هم خیلی جواب میده

پاسخ

54 روز پیش
11:12
KhKh Maral

آروم حرف زدن، کمک به نفس عمیق و آهسته (دم ۴ ثانیه، بازدم ۶ ثانیه). پنیک خطرناک نیست ولی خیلی ترسناکه، همدلی خیلی مهمه.

پاسخ

33 روز پیش
11:30