Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
rivana tohidi
بعد تشنج گیجی طولانی دارم، کسی تجربه کرده؟

اظهار نظر

سلام، من بعد از تشنج همیشه چند دقیقه یا حتی ساعت‌ها گیج و خسته‌م. کسی تجربه داشته چه کارهایی کمک کرده سریع‌تر بهتر بشه؟

ghazalehghazaleh 97

منم بعد تشنج یه بار اینجوری شدم، طبیعیِ که چند دقیقه تا چند ساعت گیج و داغون باشی، بدن انگار له میشه. بهترین کار اینه که همون موقع یه جای امن بخوابی، آب و یه چیز شیرین کم‌کم بخوری، نور و سر و صدا رو کم کنی و یکی کنارت باشه تا حالت جا بیاد. معمولا با استراحت بهتر میشه. ولی اگه گیجی خیلی طول کشید، یا تشنج دوباره اومد، یا تب و سردرد شدید و ضعف عجیب داشتی حتما باید دکتر ببینه.

پاسخ

59 روز پیش
17:36
sadafsadaf kamyabi

من دخترم هم اینطوری بود فکر میکنم عادی عه یعنی عوارض بعدش هست

پاسخ

54 روز پیش
10:17
رایانرایان یونسی

سلام رفیق، منم بعضی وقت‌ها بعد از تشنج همین حس گیجی و خستگی طولانی رو داشتم، خیلی طبیعی‌یه و بدن هنوز داره خودش رو بازیابی می‌کنه. به نظر من چند تا کار کمک می‌کنه سریع‌تر بهتر بشه: استراحت کامل، آب کافی خوردن، غذای سبک و آرامش دادن به بدن. اگر می‌بینی حالت خیلی طولانی یا شدیده، حتماً با پزشک یا نورولوژیست مشورت کن تا مطمئن بشی هیچ مشکلی جدی‌تر نیست.

پاسخ

54 روز پیش
10:21
خدیجهخدیجه محبی زاده اصل

به نظرم با دکترت درمیون بذار که بهت راهکارهایی با توجه با شرایط خودت بده

پاسخ

54 روز پیش
10:44
رعنارعنا پارسافر

سلام عزیزم احتمالا از چیزای طبیعی بعدشه من به بار تشنج کردن پسرداییمو دیدم بیچاره بچه حالش اوکی نبود اصلا بعدش بردن امپول عضله شل کن و اینا زدن بهش ولی خب دکتر بری بهتره کلا زیر نظر دکتر خوب باش

پاسخ

52 روز پیش
23:37
آرنیکا 🌸آرنیکا 🌸 رضازاده

من هم بعد تشنج همين حالت رو داشت، تا چند ساعت بي حال و گيج بودم. چيزايي كه كمك ميكرد اين بود كه يه جاي آروم دراز ميكشيدم، آب ميخوردم و يه كم خواب سبك تا بدنم برگرده.

پاسخ

52 روز پیش
08:30
KhKh Maral

این حالت خیلی شایعه، بهش میگن دوره بعد از تشنج. بدن و مغز خسته‌ان. استراحت، خواب کافی، آب خوردن و عجله نکردن برای بلند شدن کمک می‌کنه؛ اگه خیلی طول می‌کشه یا بدتر شده حتماً به دکتر بگین.

پاسخ

33 روز پیش
11:29