جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
شما تجربه حمله پنیک دارید یا اینکه کسی نزدیکتون این اتفاق براش افتاده؟ اولین کاری که باید برای اون آدم انجام بدیم چیه؟؟
Kimia 1985وای خیلی بده احساس میکنی داری میمیری...
پاسخ
جنان خدادادمن يه بار جلو چشمم براي يکي از دوستام پنیک اتفاق افتاد و اولش واقعا ترسيدم. بهترين چيزي که کمک کرد اين بود که کنارش باشيم، آروم باشيم و بهش ياد بديم نفساش رو کند و عميق کنه. هيچ نصيحت و زور گفتني هم جواب نميده، فقط آرامش دادن.
پاسخ
35Arezoo 🥂توی حمله پنیک مهمترین کار اینه که به طرف احساس امنیت بدی و بگی که این حالت خطرناک نیست و چند دقیقه دیگه فروکش میکنه. کمک کن آروم نفس بکشه و کنارش بمون، ولی اگه این حملات تکراریه حتماً باید روانپزشک یا رواندرمانگر ببینش، چون درمان داره و میشه کنترلش کرد.
پاسخ
گندم 🌿🌿🌿واقعا خیلی حس بدیه و حس میکنی داری از حال میری و نفست میگیره اینجوری موقع ها فقط باید سعی کنی آرامشتو حفظ کنی و خودتو آروم کنی من موقعی که اینجوری میشم یه لیوان آب سرد میخورم بهتر میشم
پاسخ
sana kordestaniخیلی شرایط بدی هست من هر وقت پنیک میشم یه جا سعی میکنم ساکت بشینم و اروم باشم اب هم خیلی جواب میده
پاسخ
Kh Maralآروم حرف زدن، کمک به نفس عمیق و آهسته (دم ۴ ثانیه، بازدم ۶ ثانیه). پنیک خطرناک نیست ولی خیلی ترسناکه، همدلی خیلی مهمه.
پاسخ