جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام، خودم صرع دارم و بعضی وقتها داروها تاثیر ندارن. کسی تجربه داشته چه روشهای مکمل یا تغییر سبک زندگی کمک کرده؟
رایان یونسیسلام، منم یه مدتی صرع داشتم و بعضی وقتها داروها بهتنهایی کافی نبودن. واقعاً تجربه کردم که خواب کافی، کم کردن استرس، رژیم غذایی منظم و دوری از محرکهای عصبی کمک میکنه کمی حملهها کمتر بشه. بعضیها هم با ورزش سبک و تکنیکهای آرامسازی مثل تنفس عمیق یا مدیتیشن حس بهتری داشتن. البته هر تغییر سبک زندگی حتماً باید با دکترت هماهنگ باشه تا داروهاشون به هم نخوره.
پاسخ
ghazaleh 97من تجربه مستقیم خودم ندارم، ولی چیزی که از خیلیا شنیدم اینه که وقتی داروها کامل جواب نمی دن، بیشتر از هر چیزی نظم زندگی کمک می کنه: خواب درست و سر ساعت، کم کردن استرس، نخوردن الکل و مواد، جا ننداختن دارو و حتی نخوردن وعده غذایی. خیلیا یه دفترچه دارن که می نویسن کی تشنج کردن و قبلش چی شده تا محرکاشونو پیدا کنن.
پاسخ
آرنیکا 🌸 رضازادهمن يه دوست داشتم كه صرع داشت و گاهي داروهاش خوب جواب نميدادن. خوابش رو منظم كرد، استرس رو كم كرد و يه سري چيزا كه تشنج رو تحريك ميكرد مثل نور شديد رو حذف كرد.
پاسخ
Kh Maralخیلیها با تنظیم دوز دارو، خواب منظم، کمکردن استرس، پرهیز از الکل و نورهای محرک بهتر میشن. بعضیها هم نیاز به بررسی دوباره دارو یا روشهای تکمیلی دارن.
پاسخ