جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام، من بعد از تشنج همیشه چند دقیقه یا حتی ساعتها گیج و خستهم. کسی تجربه داشته چه کارهایی کمک کرده سریعتر بهتر بشه؟
ghazaleh 97منم بعد تشنج یه بار اینجوری شدم، طبیعیِ که چند دقیقه تا چند ساعت گیج و داغون باشی، بدن انگار له میشه. بهترین کار اینه که همون موقع یه جای امن بخوابی، آب و یه چیز شیرین کمکم بخوری، نور و سر و صدا رو کم کنی و یکی کنارت باشه تا حالت جا بیاد. معمولا با استراحت بهتر میشه. ولی اگه گیجی خیلی طول کشید، یا تشنج دوباره اومد، یا تب و سردرد شدید و ضعف عجیب داشتی حتما باید دکتر ببینه.
پاسخ
sadaf kamyabiمن دخترم هم اینطوری بود فکر میکنم عادی عه یعنی عوارض بعدش هست
پاسخ
رایان یونسیسلام رفیق، منم بعضی وقتها بعد از تشنج همین حس گیجی و خستگی طولانی رو داشتم، خیلی طبیعییه و بدن هنوز داره خودش رو بازیابی میکنه. به نظر من چند تا کار کمک میکنه سریعتر بهتر بشه: استراحت کامل، آب کافی خوردن، غذای سبک و آرامش دادن به بدن. اگر میبینی حالت خیلی طولانی یا شدیده، حتماً با پزشک یا نورولوژیست مشورت کن تا مطمئن بشی هیچ مشکلی جدیتر نیست.
پاسخ
خدیجه محبی زاده اصلبه نظرم با دکترت درمیون بذار که بهت راهکارهایی با توجه با شرایط خودت بده
پاسخ
رعنا پارسافرسلام عزیزم احتمالا از چیزای طبیعی بعدشه من به بار تشنج کردن پسرداییمو دیدم بیچاره بچه حالش اوکی نبود اصلا بعدش بردن امپول عضله شل کن و اینا زدن بهش ولی خب دکتر بری بهتره کلا زیر نظر دکتر خوب باش
پاسخ
آرنیکا 🌸 رضازادهمن هم بعد تشنج همين حالت رو داشت، تا چند ساعت بي حال و گيج بودم. چيزايي كه كمك ميكرد اين بود كه يه جاي آروم دراز ميكشيدم، آب ميخوردم و يه كم خواب سبك تا بدنم برگرده.
پاسخ
Kh Maralاین حالت خیلی شایعه، بهش میگن دوره بعد از تشنج. بدن و مغز خستهان. استراحت، خواب کافی، آب خوردن و عجله نکردن برای بلند شدن کمک میکنه؛ اگه خیلی طول میکشه یا بدتر شده حتماً به دکتر بگین.
پاسخ