جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
کسی بوده احساس کنه کند شده، انگار مغزش دیر روشن میشه؟ این حالت ها عادیه؟ چون یه مدت حسابی اذیتم کرد.
ترلان فرهادیانمنم یه مدتی اینجوری میدشم و واقعا اذیت میشدم بعد پیش مشاور که رفتم بهتر شدم
پاسخ
آیین فرهمندآره، منم یه مدت همین حس رو داشتم، انگار ذهنم کند شده بود و سخت راه میافتاد. برام عادی نبود و آخرش فهمیدم از خستگی و کمخوابی بود. اگه ادامهدار باشه بهتره یه چکاپ بدی خیالت راحت بشه.
پاسخ
Bahar 🍀 Aslaniبعضی وقتا همه ما ممکنه یه مدت احساس کنیم کند شدیم یا مغز دیر روشن میشه، مخصوصا وقتی خسته ایم، استرس داریم یا خواب کافی نداریم. اما اگه این حالت مدتی طولانیه، شدید شده یا با مشکلات دیگه مثل فراموشی یا ضعف جسمی همراهه، بهتره حتما پیش دکتر مغز و اعصاب یا داخلی بری تا بررسی کنه.
پاسخ
🤳 Reyhanehواااا از خواب بیدار میشی اینطوری ایی ؟ خب عادی عه اگر از خواب بیدار میشی اینطوری میشی
پاسخ
قاصدک جوکارسلام، حس کند شدن مغز یا تنش ذهنی وقتی مغز خسته یا استرسزده باشه خیلی طبیعیه. استراحت، خواب کافی و تکنیکهای آرامسازی مثل تنفس عمیق یا کوتاهمدت مدیتیشن میتونه کمک کنه مغز دوباره سریعتر و هوشیارتر عمل کنه.
پاسخ
آوا توکلیمن خودم يه مدت اينطوري بودم، انگار مغزم دير روشن ميشد و همه چي كند بود. براي من از خستگي و استرس بود، وقتي خوابم رو درست كردم بهتر شدم.
پاسخ