Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
😍شیرین 😍 ارجمند
کسی اطرافش ام اس یا پارکینسون داشته؟

اظهار نظر

اگه کسی اطرافش ام اس یا پارکینسون داشته میخوام بدونم اولش چه علائمی دیده بودن؟ بعضیا میگن خستگی و لرزشا از همون اول میاد، خواستم ببینم تجربه واقعی شماها چی بوده.

0101 Mobina

من تجربه نزدیک داشتم، ولی واقعیتش خستگی و لرزش به تنهایی اصلا کافی نیست که بگیم ام اسه یا پارکینسونه.ام اس بیشتر وقتا با چیزایی مثل گزگز و بی‌حسی دست و پا، بی‌حالی شدید که چند روز میمونه، مشکل تعادل یا دوبینی و تار شدن دید شروع میشه و ممکنه دوره‌ای بیاد و بره. پارکینسون هم معمولا با لرزش دست وقتی استراحته (نه موقع کار)، کند شدن حرکت‌ها، سفتی بدن، ریزتر شدن خط، یا تغییر راه رفتن شروع میشه.

پاسخ

59 روز پیش
18:04
نازلی بهارینازلی بهاری 🌷🌷🌷🌷

راستش کسایی که اطرافشون بیمار ام‌اس یا پارکینسون بوده می‌گن اولش چیزای خیلی ریز و مبهم شروع می‌شه؛ طوری که آدم فقط حس می‌کنه یه چیزی سر جاش نیست برای ام‌اس بیشتر می‌گن خستگی عجیب‌غریب، بی‌حسی یا مورمور یه سمت بدن، یا یه‌جور تاری دید که میاد و میره. پارکینسون هم با لرزش خیلی خفیف دست وقتی آدم آروم نشسته شروع می‌شه، یا اینکه آدم حس می‌کنه حرکت‌هاش کند شده. اولاش جدی گرفته نمی‌شه چون خیلی ملایمه. اگه این جور علائم تکرار بشه یا چند روز بمونه، بهتره حتما یه متخصص مغز و اعصاب ببینه که خیالت راحت بشه. من پیشنهاد میکنم یه نوبت ویزیت از دکتر امین جهانبخشی بگیری

پاسخ

54 روز پیش
10:45
Bahar 🍀Bahar 🍀 Aslani

جربه خیلی‌ها اینه که اولین علائم پارکینسون یا ام‌ اس خیلی واضح نیست و ممکنه تدریجی باشه. بعضی‌ها اول خستگی شدید، ضعف، یا لرزش خفیف دست و پا رو دیدن، بعضی‌ها هم مشکل تعادل، بی‌حسی یا گزگز اندام‌ها داشته‌ان. بهترین کار اینه که اگر این علائم رو دیدین، سریع پیش دکتر مغز و اعصاب برین تا بررسی کامل انجام بشه و درمان زود شروع بشه

پاسخ

54 روز پیش
11:31
🤳🤳 Reyhaneh

اره دیگه همیشه علائم با لرزش شدید دست هست این اولین نشونه اش هست ولی نمیشه همینطوری گفت برو دکتر حتما

پاسخ

54 روز پیش
11:54
قاصدکقاصدک جوکار

سلام، من هم نزدیکانم تجربه داشتن. اطرافیانم وقتی ام‌اس گرفتن اولش خستگی شدید و گزگز دست و پا داشتن و بعضی وقت‌ها دیدشون تار می‌شد. برای پارکینسون هم لرزش خفیف دست و کندی حرکات از اولین نشونه‌ها بود. تجربه واقعی اینه که اوایل خیلی آرام و نامحسوسه، ولی با پیگیری پزشک می‌شه کنترلش کرد.

پاسخ

54 روز پیش
11:58
آواآوا توکلی

من دو نفر تو اطرافم ديدم كه ام اس داشتن، اولش با خستگي عجيب و گزگز شروع شد. پاركينسون هم معمولا با لرزش خفيف و سستي دست خودشو نشون ميده. البته براي هر كسي فرق داره.

پاسخ

52 روز پیش
08:35