Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
روژان 🌙 حبیبی 🌙
دردهای تیر کشنده عجیب از چیه؟

اظهار نظر

بچه ها کسی این دردهای تیر کشنده عجیب رو داشته که از یه جا میزنه به یه جای دیگه؟ نمیدونم اینا عصبیه یا چیز دیگه ولی واقعا رو اعصابم رفته، شما تجربه ای دارین؟

SamanehSamaneh Jalal

نمیدونم والا انگار از یه تایمی به بعد زیادم شده مثلا من خودم یهو رون پام تیر میکشه احتمالا از عوارض واکسنای کوفتی کروناست😒😒

پاسخ

59 روز پیش
09:50
SetayeshSetayesh 1997

این تیرکشیدن‌ها می‌تونه از اعصاب محیطی، گرفتگی عضله یا حتی مسائل ساده ستون فقرات باشه. چون از یه جا می‌زنه به یه جای دیگه، بهتره یه متخصص معاینت کنه که دقیق مشخص بشه از کدوم اعصابه. خیلی‌ها همین علائم رو داشتن و آخرش علتش ساده بوده، ولی برای مطمئن شدن بهتره یک متخصص ببینه.

پاسخ

59 روز پیش
09:56
0101 Mobina

منم اینو تجربه کردم، اون دردای تیرکشنده که یه جا میاد میره یه جای دیگه. خیلی وقتا از اعصابه یا از خستگی و گرفتگی بدن و استرس میاد، یعنی عصب یه لحظه گیر می‌کنه یا تحریک میشه و یه تیر کوچولو میکشه.😖

پاسخ

59 روز پیش
18:12
sadafsadaf kamyabi

عصاب عزیزم همش عصبی عه من خودم عصبی میشم کل وجودم درد میگیره حرص نخور زیاد

پاسخ

54 روز پیش
10:20
پرویزپرویز پاکزاد

دردهای تیر کشنده عجیب از چیه؟ بچه ها کسی این دردهای تیر کشنده عجیب رو داشته که از یه جا میزنه به یه جای دیگه؟ نمیدونم اینا عصبیه یا چیز دیگه ولی واقعا رو اعصابم رفته، شما تجربه ای دارین؟

پاسخ

54 روز پیش
10:33
آیینآیین فرهمند

منم این مدل دردها رو داشتم، یهو یه جا تیر می‌زد می‌رفت یه جای دیگه بدنم، خیلی اعصاب‌خوردکن بود. برای من آخرش گفتن بیشتر عضلانی و عصبیه و استرس هم بدترش می‌کنه، ولی چون چند بار تکرار شد دکتر رفتم که مطمئن بشم چیز جدی‌ای نیست. به‌نظرم اگه برات مدام تکرار می‌شه، یه بار چکاپ بدی خیالت راحت‌تره.

پاسخ

54 روز پیش
11:09
آواآوا توکلی

آره منم اين دردهاي عجيب رو داشتم كه از كمر ميزد به پا يا از گردن ميزد به دست. خيلي وقتا عصبيه و از گرفتگي عضله يا اعصاب فشار ديده مياد.

پاسخ

52 روز پیش
08:36