جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من یه مدت هرچی میخواستم بگم یادم میرفت، وسط حرف می موندم، حس میکردم مغزم هنگ کرده. شما هم این تجربه رو دارین؟ چی باعثش میشه واقعا؟
01 Mobinaمنم بعضی وقتا اینجوری میشم، وسط حرف یهو ذهنم خالی میشه بیشتر وقتا از خستگی و کمخوابی یا استرس و فکروخیاله، مخصوصا وقتی کلی چیز تو سرمونه. 😅
پاسخ
sadaf kamyabiممکنه کمبود اهن باشه من هروقت اهن بدنم کم میشه اینطوری میشم برو دکتر ببین چی میگه همین دکتر های مطب چی خوبن همشون
پاسخ
پرویز پاکزادسلام، منم این حس رو تجربه کردم و میدونم چقدر آزاردهندهست. گاهی این وسط حرف یادمون میره میتونه به دلیل استرس، خستگی زیاد، کمخوابی یا حتی فشار کاری و ذهنی باشه. بعضی وقتها هم ویتامینها یا کمآبی بدن تاثیر میذاره. بهترین کار اینه که استراحت کافی داشته باشی، آب بخوری و حواست به خواب و تغذیه باشه. ولی اگر این حالت طولانی یا شدید شد، حتماً با پزشک مشورت کن تا مطمئن بشی مشکل جدی نیست.
پاسخ
خدیجه محبی زاده اصلبه نظرم از مشغله فکری زیاد هست و اضطراب پنهان میتونه عملکرد مغر را مختل کنه
پاسخ
المیرا افخمبه نظرم پیش یه متخصص مغز و اعصاب برو حتما به اعصاب ربط داره این حالتایی که میگی
پاسخ
گلناز برومنداین حالت کاملاً طبیعی ولی آزاردهندهست. وقتی وسط حرف یادت میره چی میخواستی بگی یا حس میکنی مغزت “هنگ کرده”، معمولاً دلایلش میتونن استرس، خستگی شدید، کمخوابی، تغذیه نامناسب یا فشار ذهنی زیاد باشن. گاهی هم مشکلاتی مثل کمبود ویتامینها (مثل B12)، کمخونی یا اختلالات تیروئید میتونن باعث کاهش تمرکز و فراموشی میشه
پاسخ
🤳 Reyhanehجدیدا دارویی چیزی مصرف نمیکنی جدید باشه برای کمخونی و کمبود اهن هم میتونه باشه
پاسخ
آوا توکلیاين حالت كه ميگي منم داشتم، وسط حرف مي ايستادم و يادم ميرفت چي ميخواستم بگم. بيشتر وقتا از شلوغي ذهن و كم خوابيه، وقتي يه كم استرسم كم شد خود به خود بهتر شد.
پاسخ