جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
آقا من هر وقت هوا عوض میشه یا استرس میگیرم سردردم تا شب ولم نمیکنه:((((( کسی اینجا میگرن داره؟ میخوام بدونم شماها چه راهی پیدا کردین که کمتر بیاد سراغتون؟
01 Mobinaوای منم میگرن دارم واقعا اذیت کنندس...! الودگی هوا و صدای زیاد هم تشدیدش میکنه... من سعی میکنم ریلکس کنم وقتی احساس میکنم دردش داره میاد سراغم..
پاسخ
Paxina 🦢ربطی به میگرن نداره فکر میکنم این موضوع برو پیگیری بکن ببین موضوع از چی به چیه
پاسخ
ghazaleh 97من وقتی حس می کنم استرس داره میره بالا یا هوا عجیب غریب شده، فقط سعی می کنم یه کم آروم تر کنم خودمو، آب بخورم، یه چرت کوچیک بزنم یا یه دوش ولرم بگیرم، نور و سر و صدا رو کم کنم. خیلی وقتا همین کارای کوچیک معجزه می کنه. ولی اگه دیدی هی داره بدتر میشه یا دیگه از کنترل خارج شده، بهتره یه چکاپ کنی که خیالت راحت شه.
پاسخ
آرشام نوذریمنم همین داستان رو دارم. هر وقت هوا عوض میشه یا یه ذره فشار عصبی میگیرم، سردردم تا آخر شب میمونه و اعصابمو خرد میکنه. من میگرن دارم و تنها چیزی که کمکم کرده اینه که زودتر از اوج گرفتنش واکنش نشون بدم؛ یه جای آرومتر میرم، آب میخورم و اگه خیلی شدت بگیره همون قرصی که دکترم گفته مصرف میکنم. بیشتر از همه هم شناختن محرکها کمکم کرده که کمتر سراغم بیاد.
پاسخ
mamali kh_منم چندسال سردرد میگرنی دارم دکتر ناصر مهربان به دادم رسیدن واقعا بهترین دکتر میگرن هستن اگ شمام میخواید برید پیش ایشون برید
پاسخ
رها پورموسویاحتمالا چیزایی که میگی میگرنه جای تاریک بشین و چیزای شیرین نخور وقتی سردرد شدی اگرم دیگه خیلی شدید شد نوارمغز بده ببر پیش دکتر مغز و اعصاب
پاسخ
آترینا ✨منم ميگرن دارم و هروقت استرس يا تغيير هوا داشته باشم مياد سراغم، مخصوصا هواي گرم و سرد شدن ناگهاني. به من آب زياد، خواب منظم و كم كردن نور صفحه گوشي خيلي كمك كرد. اگر سردرد همراه با تهوع يا نورگريزي شديد بشه بهتره متخصص مغز و اعصاب ببينه.
پاسخ