جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام بخاطر رفلاکس و مشکلات معدم باید آندوسکوپی بدم بچها ولی خیلی میترسم کسی تجربه داره؟ دکتر خوبی میشناسید که رفته باشید و اذیت نشده باشید؟
Arnika Jaliliمنم مثل تو خیلی میترسیدم ولی واقعا اونقدرا هم سخت نیست. برام با بی حسی و یه داروی آروم کننده انجام دادن، اصلا چیزی حس نکردم. فقط بعدش یکی دو ساعت گلوم یه کمی میسوخت. نترس، راحت میگذره.
پاسخ
Kimia 🎓نه واقعا اون قدر که فکر میکنی سخت و غیر قابل تحمل نیست منم قبلش میترسیدم ولی خب وقتی انجام دادم دیدم چیز سختی نیست واقعا
پاسخ
پرنیکا آقامحمدیببین خیلی مهمه که روی خودت کار کنی از لحاظ روانی که با این مسئله کنار بیای و انتخاب دکتر خوب خودش مهمه
پاسخ
111 212نه درد زیادی نداره . اصلا نگران نباش چون استرس داشته باشی بدتره من انجام دادم اوکی بود من پیش دکتر محمدرضا هاشم پور رفته بودم مطبش تو تهرانه و دکتر معروفی هم هست
پاسخ
ژیلا رستم وندترسی نداره که . بیهوشت میکنن از چی میترسی
پاسخ
مهرنوش نیک منشخواهر منم انجام داده اصلا درد نداشت نترس یه خواب داره که چیزی متوجه نمیشی و چیزی نمیبینی
پاسخ
رومینا ارغوانینه بابا اصلا متوجه نمیشی که بیهوشی داره ولی سبک من خودم با داداشم رفتم کلا یه ربع بود زودم به هوش اومد خودشم تا خونه رانندگی کرد اصلا مشکلی نداشت
پاسخ