جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
در دوران بارداری همیشه نفخ دارم و گاهی درد شدید شکم. چه غذاهایی بخورم یا نخورم بهتره؟
mahta_ aaaسلام عزیزم 🌸 من خودم در بارداری نفخ شدیدی داشتم و تجربهام این بود که تغییر رژیم غذایی و سبک خوردن خیلی کمککننده بود 😌. چند نکته که برای من مفید بود: غذاهای کمچرب و سبک مثل سبزیجات پخته، برنج و مرغ بدون چربی پرهیز از حبوبات، نوشابه و غذاهای گازدار که نفخ رو تشدید میکنن غذا خوردن آرام و در وعدههای کوچکتر به جای وعدههای سنگین نوشیدن آب کافی بین وعدهها گاهی پیادهروی کوتاه بعد از غذا هم به هضم کمک میکنه البته بهتره با پزشک زنان یا متخصص تغذیه بارداری مشورت کنی تا برنامه غذایی مناسب شرایط خودت تنظیم بشه دکتر خودم دکتر نیلوفر فیوضی بود خیلی راضی بودم
پاسخ
Donya Radmanآخ عزیزم، نفخ تو بارداری خیلی طبیعیه، ولی درد شدید رو حتماً به دکترت بگو کلاً چیزای ساده و سبک بخور: سوپ، برنج، ماست، موز، سیب. کمتر سرخکردنی، فستفود، نوشابه گازدار، حبوبات و کلمجات بخور. آروم غذا بخور، بعد غذا هم زود دراز نکش، معمولاً همینا خیلی کمک میکنه
پاسخ
آذین کاظمیآخه تو بارداری شکم خیلی حساس میشه من از نزدیک دیدم، بعضیا با کوچیکترین غذا نفخ میگیرن. معمولا چیزای نفاخ مثل نخودلوبیا و نوشابه و سرخکردنی کمتر کن، سوپ و غذاهای سبک بهتر میشینه
پاسخ
ژیلا اسماعیلیاگه غذای خیلی پف دار یا چرب نخورین معمولا آرومتر میشه، یه کم هم کم حجم تر ولی بیشتر بخورین
پاسخ
asna gholamiببین عزیزم واقعا تو بارداری نفخ و دل درد اذیت میکنه، مخصوصا اگه غذاهای نفاخ مثل لوبیا، کلم، نوشابه یا غذاهای خیلی چرب بخوری. چون گفتی درد شدید داری، بهتره همینجوری سر خود چیزی رو حذف یا زیاد نکنی من زمانی که حامله بودم دکترم سودابه متین بود و خیلی دکتر خوبی هستن اگه میتونی یه نوبت از دکتر سودابه متین بگیر که چکاپت کنه
پاسخ