Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
روژین 💫 موسوی
کسی کبد چرب داشته که کامل درمان شده باشه؟

اظهار نظر

سلام بچه‌ها کبد چرب گرید ۲ دارم و چند ماهه رژیمم. میخواستم بدونم واقعا کسی تونسته کامل برگردونه؟ چقدر طول کشید بهتر شدین؟

🚴‍♂️🚴‍♂️ آوا

سلام من خودم مدتی کبد چرب گرید ۲ داشتم و اولش فکر می‌کردم ممکنه هیچ وقت درست نشه. تجربه‌ام این بود که با رژیم غذایی سالم، کاهش وزن تدریجی و ورزش منظم توانستم بعد چند ماه تا یک سال وضعیت کبدم خیلی بهتر بشه و آزمایش‌ها نرمال شدند. خیلی مهمه که صبور باشی و سبک زندگی سالم رو ادامه بدی، چون درمان کبد چرب نیاز به زمان داره، ولی امکان برگشت کامل وجود داره 💛.

پاسخ

69 روز پیش
12:23
ریحانهریحانه بزرگی

من برگردوندم ولی باید داعم رژیم اینا رو رعایت بکنی وگرنه درست نمیشه هعی برمیگرده مشروب نخور مهم ترینش همین که مشروب نخوری

پاسخ

62 روز پیش
11:49
غزالهغزاله 1380

آره خیلیا با رژیم و ورزش درست حسابی تونستن کبد چرب گرید ۲ رو خیلی کم کنن یا حتی تو آزمایش و سونو نرمالش کنن. معمولا چند ماه طول میکشه اثرش تو آزمایش بیاد، ولی برای بهتر شدن سونو ممکنه ۶ ماه تا یه سال زمان بخواد.

پاسخ

55 روز پیش
12:19
🎧🧜‍♀️🎧🧜‍♀️ Donya

کبد چرب گرید ۲ با رژیم سالم، ورزش منظم و کنترل وزن قابل بهبوده و خیلی‌ها تونستن وضعیت کبدشون رو به حالت طبیعی برسونن. مدت زمان بهتر شدن بستگی به شدت چربیه و پایبندی به سبک زندگی داره، معمولا چند ماه تا یک سال طول می‌کشه تا تغییرات قابل مشاهده باشه

پاسخ

55 روز پیش
12:50
رادینارادینا پورقنبری

خالم سالیانه ساله رژیم و دارو داره خوب نشده

پاسخ

47 روز پیش
00:14
رادمهررادمهر آریا زاده

سلام، بله خیلی‌ها با رژیم سالم و ورزش مرتب تونستن کبد چرب گرید ۲ رو بهتر کنن یا حتی تقریبا برگردونن. زمانش بسته به بدن هر کس فرق می‌کنه، چند ماه تا یک سال طول می‌کشه تا تغییرات واضح دیده بشه.

پاسخ

46 روز پیش
10:20