جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
دکتر گفت نزدیک التهاب شدید میشه. کسی بوده گرید ۳ رو به ۱ یا صفر برسونه؟ چطور؟
Maral Qasemiآره عزیزم، گرید ۳ کبد چرب جدی حساب میشه و همونطور که دکتر گفته، نزدیک التهاب زیاده، پس باید حتماً درمان و مراقبت رو جدی بگیری، ولی در حد اورژانسِ همین امروز نیست خیلیها با رژیم غذایی درست، کمکردن وزن، حذف قند و چربی اضافه، پیادهروی منظم و دارو زیر نظر دکتر گوارش تونستن از گرید ۳ برگردن عقب. مهم اینه استمرار داشته باشی و مرتب آزمایش و سونو بدی که روند رو ببینن
پاسخ
mahta_ aaaسلام عزیزم 🌸 من تجربه داشتم که وقتی کبد چرب گرید ۳ داشتم، اولش خیلی نگران شدم 😟. تجربهام این بود که گرید ۳ حساسه و اگر مراقبت نشه، میتونه باعث التهاب و آسیب کبد بشه، ولی با تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی و ورزش منظم میشه وضعیت رو بهبود داد و گاهی گرید رو کاهش داد. چند نکته که به من کمک کرد: حذف چربیهای اشباع و غذاهای فرآوریشده کاهش قند و نوشابههای شیرین افزایش سبزیجات، میوه و پروتئین سالم ورزش سبک و منظم حداقل ۳–۴ بار در هفته بررسی و کنترل وزن و چربی خون با پزشک حتماً با پزشک گوارش یا کبد برنامه درمانی دقیق و پایش مرتب انجام بده تا مطمئن بشی شرایطت تحت کنترله دکتر من دکتر سینا بابازاده بود واقعا دکتر خوبی بود
پاسخ
Fereshteh 😇وا عزیزم معلومه که باید درمان کنی خیلی جدی هم باید درمان کنی اگه کبدت یه وقت دور از جونت سرطانی و اینا بشه خیلی سخت میشه اما اگه زود بری دنبالش اوکی میشی گریدش میاد پایین تر حتی گرید 1 هم میگن خطرناکه چه برسه به گرید 3!!!!
پاسخ
آذین کاظمیمن خودم تجربه نداشتم ولی یکی از اقوامم با مراقبت و رژیم و دارو تونسته بود بیاره پایین. میگفت فقط باید پیگیر باشی و ولش نکنی، یهویی بهتر نمیشه.
پاسخ
ژیلا اسماعیلیباید خیلی سبک زندیگیتو تغییر بدی و پیش ی دکتر خیلی خوب بری من یکی از اقوام گرید 2 بود و اوکی شد ولی خیلی مراعات کرد
پاسخ
نسیم شیرزادگانوایی چجوری زنده ایی سریع برو پیگیری بکن درمان بشی سریع اینطوری نزار بمونه حالت بد میشه یهو کارت به پیوند میخوره ها
پاسخ