Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
رعنا فلاحی
صفرا برداشتم، الان همیشه اسهال میشم. طبیعیه؟

اظهار نظر

بچه‌ها سلام من دو ماه پیش عمل کیسه صفرا انجام دادم. ولی از اون موقع هرچی می‌خورم دل‌ پیچه و اسهال میشم. دکتر میگه طبیعیه و با زمان بهتر میشه. شما هم بعد از عمل این مشکل رو داشتین؟ تا کی ادامه داشت؟

13751375 Parmis

سلام عزیزم! بله، این مشکلی که داری بعد از عمل کیسه صفرا کامل طبیعی هست. خیلی‌ها این مشکل رو تجربه می‌کنن و با گذشت زمان و تنظیم رژیم غذایی بهتر میشه.

پاسخ

69 روز پیش
11:15
ronakronak rahmani

منم بعد از عمل صفرا همین مشکل رو داشتم، اوایل هر چی می‌خوردم سریع می‌رفتم دستشویی. بعد چند هفته تا چند ماه بدن عادت می‌کنه و اسهال کمتر میشه، فقط غذاهای چرب و سرخ‌کرده رو کم کن که خیلی تاثیر داره. اگر طول کشید یا بدتر شد، دوباره برو دکتر که داروی کنترل اسهال بده.

پاسخ

55 روز پیش
12:17
🎧🧜‍♀️🎧🧜‍♀️ Donya

گلم، بعد از برداشتن کیسه صفرا شایع هست که مدتی دچار اسهال و دل‌ پیچه بشی، چون صفرا مستقیم وارد روده می‌شه و هضم چربی‌ها کمی سخت‌تر می‌شه. معمولا این مشکل چند هفته تا چند ماه طول می‌کشه و به مرور بهتر می‌شه. بهتره غذاهای چرب و سنگین رو کمتر بخوری و وعده‌های سبک و کم‌چرب داشته باشی

پاسخ

55 روز پیش
12:50
رادمهررادمهر آریا زاده

سلام، آره خیلی‌ها بعد عمل کیسه صفرا چند هفته تا چند ماه مشکل هضم و دل‌پیچه داشتن، کم‌کم بهتر میشه. تا وقتی طولانی شد یا شدید شد، دوباره پیش دکتر برو.

پاسخ

46 روز پیش
10:19
سانازساناز فروتن

ببین خواهر من برداشت ولی اصلا اسهال نشد و از یبوست رنج می برد یه چندتا دکتر دیگه برو

پاسخ

34 روز پیش
10:17