تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
بیتا دهقان
خارش پوست می‌تونه از کبد باشه؟

اظهار نظر

چند وقته بی‌ دلیل خارش دارم. میگن شاید از کبد باشه. کسی این تجربه رو داشته؟

MaralMaral Qasemi

آره عزیزم، خارش بی‌دلیل رو خیلی‌ها تجربه می‌کنن و همیشه هم از کبد نیست. گاهی از خشکی پوست، آلرژی، استرس، کم‌خوابی، حساسیت غذایی یا حتی داروها می‌تونه باشه. ولی اگه خارش طول کشیده یا دلیلش معلوم نیست، بهتره یه دکتر عمومی بری و یه آزمایش ساده بده که خیالت از کبد و تیروئید راحت بشه. خیلی وقتا هم چیز جدی نیست و با مرطوب‌کننده و حذف بعضی خوراکیا بهتر می‌شه

پاسخ

8 روز پیش
13:07
DonyaDonya Radman

عزیزم خارش بی‌دلیل می‌تونه از هزار چیز باشه، همیشه فقط کبد نیست 😅 ممکنه از خشکی پوست، حساسیت، استرس یا یه مشکل داخلی مثل کبد یا تیروئید باشه. بهترین کار اینه یه دکتر عمومی بری و یه سری آزمایش کامل بنویسه برات، این‌طوری حداقل خیالت راحت می‌شه از کبد و بقیه چیزا

پاسخ

8 روز پیش
13:21
💫💫 Melika

آره عزیزم ممکنه مادر من این مشکلو داشت کلی دکتر سنتی بردیمش و صابون گوگرد دار و اینا استفاده کرد خوب نشد تا اینکه بردیمش چکاپ کامل و سونوو اینا فهمیدیم کبدش چربه به دکترش گفتیم قضیه خارشو گفت از همینه دیگه خلاصه از وقتی وضعیت کبدش کنترل شده بدنش نمیخاره شمام پیگیری کن احتمالا همینه

پاسخ

6 روز پیش
19:20
آذینآذین کاظمی

آره من یکی از دوستام دقیقاً همین خارش رو داشت بعد رفت چکاپ کبد. اگه خواستی دکتر خوب برای کبد بری دکتر عابدین‌زاده خیلی اسمشو شنیدم.

پاسخ

6 روز پیش
09:36
ژیلاژیلا اسماعیلی

خارش آدمو میترسونه واقعا، منم یه مدت این مشکلو داشتم و آخرش دلیلش چیز دیگه بود. به‌نظرم یه مدت غذات رو سبک‌تر کن ببین آرومتر میشه یا نه، شاید اصلاً از حساسیت باشه.

پاسخ

6 روز پیش
09:53