جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام بچهها کبد چرب گرید ۲ دارم و چند ماهه رژیمم. میخواستم بدونم واقعا کسی تونسته کامل برگردونه؟ چقدر طول کشید بهتر شدین؟
🚴♂️ آواسلام من خودم مدتی کبد چرب گرید ۲ داشتم و اولش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت درست نشه. تجربهام این بود که با رژیم غذایی سالم، کاهش وزن تدریجی و ورزش منظم توانستم بعد چند ماه تا یک سال وضعیت کبدم خیلی بهتر بشه و آزمایشها نرمال شدند. خیلی مهمه که صبور باشی و سبک زندگی سالم رو ادامه بدی، چون درمان کبد چرب نیاز به زمان داره، ولی امکان برگشت کامل وجود داره 💛.
پاسخ
ریحانه بزرگیمن برگردوندم ولی باید داعم رژیم اینا رو رعایت بکنی وگرنه درست نمیشه هعی برمیگرده مشروب نخور مهم ترینش همین که مشروب نخوری
پاسخ
غزاله 1380آره خیلیا با رژیم و ورزش درست حسابی تونستن کبد چرب گرید ۲ رو خیلی کم کنن یا حتی تو آزمایش و سونو نرمالش کنن. معمولا چند ماه طول میکشه اثرش تو آزمایش بیاد، ولی برای بهتر شدن سونو ممکنه ۶ ماه تا یه سال زمان بخواد.
پاسخ
🎧🧜♀️ Donyaکبد چرب گرید ۲ با رژیم سالم، ورزش منظم و کنترل وزن قابل بهبوده و خیلیها تونستن وضعیت کبدشون رو به حالت طبیعی برسونن. مدت زمان بهتر شدن بستگی به شدت چربیه و پایبندی به سبک زندگی داره، معمولا چند ماه تا یک سال طول میکشه تا تغییرات قابل مشاهده باشه
پاسخ
رادینا پورقنبریخالم سالیانه ساله رژیم و دارو داره خوب نشده
پاسخ
رادمهر آریا زادهسلام، بله خیلیها با رژیم سالم و ورزش مرتب تونستن کبد چرب گرید ۲ رو بهتر کنن یا حتی تقریبا برگردونن. زمانش بسته به بدن هر کس فرق میکنه، چند ماه تا یک سال طول میکشه تا تغییرات واضح دیده بشه.
پاسخ