تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Yara 🌌 Khorshidi
کبد چرب گرید 3 خطرناکه؟ باید فوری درمان کرد؟

اظهار نظر

دکتر گفت نزدیک التهاب شدید میشه. کسی بوده گرید ۳ رو به ۱ یا صفر برسونه؟ چطور؟

MaralMaral Qasemi

آره عزیزم، گرید ۳ کبد چرب جدی حساب می‌شه و همون‌طور که دکتر گفته، نزدیک التهاب زیاده، پس باید حتماً درمان و مراقبت رو جدی بگیری، ولی در حد اورژانسِ همین امروز نیست خیلی‌ها با رژیم غذایی درست، کم‌کردن وزن، حذف قند و چربی اضافه، پیاده‌روی منظم و دارو زیر نظر دکتر گوارش تونستن از گرید ۳ برگردن عقب. مهم اینه استمرار داشته باشی و مرتب آزمایش و سونو بدی که روند رو ببینن

پاسخ

8 روز پیش
13:13
mahta_mahta_ aaa

سلام عزیزم 🌸 من تجربه داشتم که وقتی کبد چرب گرید ۳ داشتم، اولش خیلی نگران شدم 😟. تجربه‌ام این بود که گرید ۳ حساسه و اگر مراقبت نشه، می‌تونه باعث التهاب و آسیب کبد بشه، ولی با تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی و ورزش منظم می‌شه وضعیت رو بهبود داد و گاهی گرید رو کاهش داد. چند نکته که به من کمک کرد: حذف چربی‌های اشباع و غذاهای فرآوری‌شده کاهش قند و نوشابه‌های شیرین افزایش سبزیجات، میوه و پروتئین سالم ورزش سبک و منظم حداقل ۳–۴ بار در هفته بررسی و کنترل وزن و چربی خون با پزشک حتماً با پزشک گوارش یا کبد برنامه درمانی دقیق و پایش مرتب انجام بده تا مطمئن بشی شرایطت تحت کنترله دکتر من دکتر سینا بابازاده بود واقعا دکتر خوبی بود

پاسخ

8 روز پیش
13:17
FereshtehFereshteh 😇

وا عزیزم معلومه که باید درمان کنی خیلی جدی هم باید درمان کنی اگه کبدت یه وقت دور از جونت سرطانی و اینا بشه خیلی سخت میشه اما اگه زود بری دنبالش اوکی میشی گریدش میاد پایین تر حتی گرید 1 هم میگن خطرناکه چه برسه به گرید 3!!!!

پاسخ

6 روز پیش
19:09
آذینآذین کاظمی

من خودم تجربه نداشتم ولی یکی از اقوامم با مراقبت و رژیم و دارو تونسته بود بیاره پایین. میگفت فقط باید پیگیر باشی و ولش نکنی، یهویی بهتر نمیشه.

پاسخ

6 روز پیش
09:38
ژیلاژیلا اسماعیلی

باید خیلی سبک زندیگیتو تغییر بدی و پیش ی دکتر خیلی خوب بری من یکی از اقوام گرید 2 بود و اوکی شد ولی خیلی مراعات کرد

پاسخ

6 روز پیش
09:51
نسیمنسیم شیرزادگان

وایی چجوری زنده ایی سریع برو پیگیری بکن درمان بشی سریع اینطوری نزار بمونه حالت بد میشه یهو کارت به پیوند میخوره ها

پاسخ

1 روز پیش
12:27