جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
دیروز بیرون غذا خوردیم، شبش دلپیچه و اسهال شدید گرفتم 😭 تب هم داشتم. سرم هم نرفتم هنوز. شماها وقتی مسموم شدین چی خوردین بهتر شد؟ برای اسهال و حالت تهوع چی جواب داد؟
mahta_ aaaسلام عزیزم 🌸 من خودم تجربه مسمومیت غذایی شدید داشتم و میدونم چقدر دردناک و خستهکنندهست . تجربهام این بود که اول از همه استراحت و هیدراته موندن بدن خیلی مهمه؛ نوشیدن مایعات رقیق مثل آب، سوپ سبک و آب میوه طبیعی کمک میکنه تا کمآبی جلوگیری بشه. همچنین بهتره در روزهای اول غذاهای سبک و قابل هضم مثل برنج سفید، نان تست و موز بخوری و از خوردن غذاهای چرب، سرخکردنی و ادویهدار پرهیز کنی. اگر اسهال، دلپیچه یا تب ادامه داشت، حتماً پیش دکتر گوارش سینا بابازاده برو تا درمان و داروی مناسب دریافت کنی
پاسخ
1024 Mahlaچی خوردی مسموم شدی؟؟؟ سبزیجات و اینا بوده؟ شاید خوب شسته نشده بوده برو معدتو شستشو بده درست میشه
پاسخ
آذین کاظمیاوففف بد دردیه، منم یه بار بیرون غذا خوردم شبش نابود شدم. من معمولاً سوپ ساده، موز و آب زیاد میخورم تا آروم شه، ولی تب داشتی شاید بهتر باشه یه سرم بزنی که زودتر جمع شه.
پاسخ
ژیلا اسماعیلیمنی بار اینطوری شدم چای کم رنگ و آب زیاد خوردم بهتر شدم، یه مدت هم غذاهای سنگین رو کلا کنار بزار.
پاسخ
فرزاد پاکروانمن رفتم پیش دکتر
پاسخ
آریانا شهسواریفقط سرم و داروهای تزریقی و او ار اس
پاسخ