Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
رزا کرمانی
مسمومیت غذایی شدید گرفتم؛ شماها چی خوردین بهتر شدین؟

اظهار نظر

دیروز بیرون غذا خوردیم، شبش دل‌پیچه و اسهال شدید گرفتم 😭 تب هم داشتم. سرم هم نرفتم هنوز. شماها وقتی مسموم شدین چی خوردین بهتر شد؟ برای اسهال و حالت تهوع چی جواب داد؟

mahta_mahta_ aaa

سلام عزیزم 🌸 من خودم تجربه مسمومیت غذایی شدید داشتم و می‌دونم چقدر دردناک و خسته‌کننده‌ست . تجربه‌ام این بود که اول از همه استراحت و هیدراته موندن بدن خیلی مهمه؛ نوشیدن مایعات رقیق مثل آب، سوپ سبک و آب میوه طبیعی کمک می‌کنه تا کم‌آبی جلوگیری بشه. همچنین بهتره در روزهای اول غذاهای سبک و قابل هضم مثل برنج سفید، نان تست و موز بخوری و از خوردن غذاهای چرب، سرخ‌کردنی و ادویه‌دار پرهیز کنی. اگر اسهال، دل‌پیچه یا تب ادامه داشت، حتماً پیش دکتر گوارش سینا بابازاده برو تا درمان و داروی مناسب دریافت کنی

پاسخ

147 روز پیش
13:18
10241024 Mahla

چی خوردی مسموم شدی؟؟؟ سبزیجات و اینا بوده؟ شاید خوب شسته نشده بوده برو معدتو شستشو بده درست میشه

پاسخ

146 روز پیش
20:17
آذینآذین کاظمی

اوففف بد دردیه، منم یه بار بیرون غذا خوردم شبش نابود شدم. من معمولاً سوپ ساده، موز و آب زیاد میخورم تا آروم شه، ولی تب داشتی شاید بهتر باشه یه سرم بزنی که زودتر جمع شه.

پاسخ

145 روز پیش
09:37
ژیلاژیلا اسماعیلی

منی بار اینطوری شدم چای کم رنگ و آب زیاد خوردم بهتر شدم، یه مدت هم غذاهای سنگین رو کلا کنار بزار.

پاسخ

145 روز پیش
09:52
فرزادفرزاد پاکروان

من رفتم پیش دکتر

پاسخ

133 روز پیش
11:39
آریاناآریانا شهسواری

فقط سرم و داروهای تزریقی و او ار اس

پاسخ

112 روز پیش