Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
نسیم شیرزادگان
هر وقت میام یه چیزی بخورم حالت تهو میگیرم حامله نیستم

اظهار نظر

بوی هرچیزی میخوره بهم حالم بد میشه چیگار بکنم خسته شدم

دیانادیانا ایروانی

من يه دوره هر بويي ميخورد بهم حالم بد ميشد، آخرش فهميدم معده ام حساس شده. چيزاي سبک بخور و تا چند روز خوراکي هاي چرب و سرخ کردني نخور، بوهاي تند هم ازت دور باشه.

پاسخ

60 روز پیش
07:16
neginnegin goudarzi

چقدر حس بدیه تجربه ی نداشتم راجع بهش ولی یه مدت ویروس گرفته بودم بلا نسبت روتون اسهال و حالت تهوع و استفراغ حالم خیییییلییییییی بد بود واقعا افتضاحه

پاسخ

60 روز پیش
10:05
35Arezoo35Arezoo 🥂

این حالتی که با بوی غذا حالت تهوع می‌گیری معمولاً از معده یا حتی استرس می‌تونه باشه. بعضی وقتا عفونت معده، رفلاکس یا حتی کم‌خوابی باعثش میشه. ولی وقتی چند روزه ادامه داره و تو خوردن اختلال ایجاد کرده، حتماً بهتره یه متخصص گوارش ببینه‌ت. خیلی وقتا با یه آزمایش ساده یا داروی کوتاه‌مدت بهتر میشه

پاسخ

60 روز پیش
10:15
ArezArez oo

وای اعصاب‌ خوردکنه 😣 اینجوری تهوع با بو خیلی وقتا از رفلاکس و معده میاد؛ فعلا غذا رو کم‌ کم و سبک بخور، بوهای تند رو حذف کن و چای نعناع/زنجبیل هم کمک میکنه. اگه چند روزه ادامه داره یا همراه دل‌ درد، سوزش معده، استفراغ یا کاهش وزن شد، بهتره بری پیش دکتر گوارش که من یه دکتری رو می شناسم به اسم محمدرضا هاشم پور خیلی کارش خوبه

پاسخ

55 روز پیش
10:58
sanasana kordestani

ممکنه معدت باشه اگر مطمنی حامله نیستی من عصبی میشم اینطوری میشم انگار همه چی بو بدی میده

پاسخ

55 روز پیش
11:13
کوروشکوروش صانعی

می‌فهمم چقدر اذیت میشی 😔 شاید معده‌ت حساسی یا دچار سوءهاضمه باشه؛ غذاهای سبک مثل نان تست، سوپ یا موز کم‌بو بخور و آهسته. زنجبیل یا دمنوش نعناع می‌تونه حالت تهوع رو کمی کم کنه. اگه ادامه داشت، حتماً یه پزشک یا متخصص گوارش بررسی کنه تا مطمئن شی مشکلی جدی نیست.

پاسخ

55 روز پیش
11:44
شیماشیما کاظمی

ممکنه مشکل گوارشی یا معده، حساسیت یا حتی استرس باشه بهتره یه متخصص داخلی یا گوارش ببینی

پاسخ

34 روز پیش
12:37