Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
مونا وطن‌پرست
دو ماهه که تهوع شدید دارم

اظهار نظر

الان دو ماهه که حالت تهوع خیلی شدید دارم و دلم از همه بوها بهم میخوره ولی هیچ علائم ویروسی یا گوارشی دیگه ای ندارم چی میتونه باشه دلیلش دیگه خیلی کلافه شدم

شادیشادی مرادی‌نژاد

وای عزیزم، دو ماه تهوع واقعاً خسته‌کننده‌ست 🥺 چون این‌قدر طول کشیده و ویروسی هم نیست، حتماً یه بار دکتر داخلی یا گوارش برو، حتی یه تست بارداری هم (اگه احتمال میدی) بده که خیالت راحت شه. خودت تنهایی حدس نزن، بذار دکتر دقیق چک کنه

پاسخ

62 روز پیش
12:04
😍شیرین 😍😍شیرین 😍 ارجمند

خيلي وقتا از معده يا هورمون هاست، بعضيا هم از استرس شديد اينجوري ميشن. بهتره هم چکاپ کامل بدی و هم سونو.

پاسخ

60 روز پیش
07:30
AvaAva 73

تست بارداری دادی؟! شاید بارداری عزیزم 😊

پاسخ

60 روز پیش
19:55
آتوساآتوسا 🍀گلشن🍀

دو ماه تهوع مداوم طبیعی نیست و میتونه از معده، رفلاکس شدید، هورمون‌ها یا حتی استرس باشه؛ بهتره یه متخصص داخلی یا گوارش ببینه چون با یه‌سری آزمایش ساده میشه دلیلشو پیدا کرد.

پاسخ

55 روز پیش
11:20
شرارهشراره حمیدوند

عزیزم من خودم حالت تهوع زیاد یمیگرفتم بعد پیش متخصص که رفتم متوجه شدم معده خیلی حساسی دارم و مشکل از معدمه بعد مصرف یه سری داروها الان بهترم

پاسخ

55 روز پیش
11:48
آیلینآیلین آیلین

اولین چیزی که به ذهن همه میرسه بارداریه واقعا😂 ولی جدا برو دکتر گوارش ایشالا که چیزی نیست..

پاسخ

55 روز پیش
12:57
روژینروژین کاکاوند

دوماه واقعا اذیت کننده ست بهتره بری پیش متخصص تا مشکلت دقیق معلوم بشه برای چیه

پاسخ

48 روز پیش
12:28
محسنمحسن محسنی محق

این حالت می‌تونه به دلایل مختلف مثل مشکل هورمونی، گوارشی یا حتی استرس شدید باشه. چون دو ماه طول کشیده، حتما پیش دکتر گوارش یا داخلی برو تا بررسی دقیق کنه.

پاسخ

46 روز پیش
10:24