تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Ghazal Behnam 🌺
آلودگی هوا باعث حالت تهوع میشه

اظهار نظر

دوستان چیزی که خودم این چند روز تجربه ش کردم رو باهاتون در میون میذارم.شاید مشکل خیلیا باشه الان. من چند روز دل درد و حالت تهوع شدید داشتم و اصلا چیزی نمیتونستم بخورم رفتم دکتر و خلاصه تشخیصش این بود که فقط بخاطر هوای آلوده ست. خیلیا وقتی هوا آلوده‌ ست دل درد و حالت تهوع می‌گیرن. ذرات آلاینده که وارد بدن میشه توی هر بدن ممکنه یه ارگان رو تحت تاثیر قرار بده. مثل معده و روده از طرفی کمبود اکسیژن و بوی بد هوا باعث میشه احساس تهوع پیدا کنیم اگه این مشکل رو دارید، سعی کنید روزای خیلی آلوده کمتر بیرون برید، آب یا شربت آبلیمو زیاد بخورید و حتما ماسک بزنید. خیلی کمک می‌کنه.

MinaMina Sabouri

خیلی ممنون که تجربه‌ت رو گفتی عزیزم 🙏 باور کن منم چند بار تو روزای خیلی آلوده همین حالت تهوع و دل‌درد رو داشتم و فکر می‌کردم مریضم. واقعاً هوای آلوده رو بعضیا مستقیم روی معده و روده‌شون حس می‌کنن.

پاسخ

8 روز پیش
13:30
نوشانوشا 1404

آره خیلی وقتا آدم تو هوای بد حالش بد میشه ماسک بزنی بیرون رفتنی خیلی تاثیر داره منم میرم بیرون میزنم چون یکمم آسم دارم

پاسخ

6 روز پیش
20:51
آذینآذین کاظمی

حاجی دقیقا همینطوریه منم یه بار چند روز هوا کثیف بود شکمم کامل به‌هم ریخت. آبلیمو و ماسک منو نجات داد.

پاسخ

6 روز پیش
09:37
ژیلاژیلا اسماعیلی

عجیبه ولی منم دقیقا همین تجربه رو داشتم، اصلاً نمیفهمی از چیه و فکر میکنی مریض شدی.

پاسخ

6 روز پیش
09:52