جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
بوی هرچیزی میخوره بهم حالم بد میشه چیگار بکنم خسته شدم
دیانا ایروانیمن يه دوره هر بويي ميخورد بهم حالم بد ميشد، آخرش فهميدم معده ام حساس شده. چيزاي سبک بخور و تا چند روز خوراکي هاي چرب و سرخ کردني نخور، بوهاي تند هم ازت دور باشه.
پاسخ
negin goudarziچقدر حس بدیه تجربه ی نداشتم راجع بهش ولی یه مدت ویروس گرفته بودم بلا نسبت روتون اسهال و حالت تهوع و استفراغ حالم خیییییلییییییی بد بود واقعا افتضاحه
پاسخ
35Arezoo 🥂این حالتی که با بوی غذا حالت تهوع میگیری معمولاً از معده یا حتی استرس میتونه باشه. بعضی وقتا عفونت معده، رفلاکس یا حتی کمخوابی باعثش میشه. ولی وقتی چند روزه ادامه داره و تو خوردن اختلال ایجاد کرده، حتماً بهتره یه متخصص گوارش ببینهت. خیلی وقتا با یه آزمایش ساده یا داروی کوتاهمدت بهتر میشه
پاسخ
Arez ooوای اعصاب خوردکنه 😣 اینجوری تهوع با بو خیلی وقتا از رفلاکس و معده میاد؛ فعلا غذا رو کم کم و سبک بخور، بوهای تند رو حذف کن و چای نعناع/زنجبیل هم کمک میکنه. اگه چند روزه ادامه داره یا همراه دل درد، سوزش معده، استفراغ یا کاهش وزن شد، بهتره بری پیش دکتر گوارش که من یه دکتری رو می شناسم به اسم محمدرضا هاشم پور خیلی کارش خوبه
پاسخ
sana kordestaniممکنه معدت باشه اگر مطمنی حامله نیستی من عصبی میشم اینطوری میشم انگار همه چی بو بدی میده
پاسخ
کوروش صانعیمیفهمم چقدر اذیت میشی 😔 شاید معدهت حساسی یا دچار سوءهاضمه باشه؛ غذاهای سبک مثل نان تست، سوپ یا موز کمبو بخور و آهسته. زنجبیل یا دمنوش نعناع میتونه حالت تهوع رو کمی کم کنه. اگه ادامه داشت، حتماً یه پزشک یا متخصص گوارش بررسی کنه تا مطمئن شی مشکلی جدی نیست.
پاسخ
شیما کاظمیممکنه مشکل گوارشی یا معده، حساسیت یا حتی استرس باشه بهتره یه متخصص داخلی یا گوارش ببینی
پاسخ