جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
الان دو ماهه که حالت تهوع خیلی شدید دارم و دلم از همه بوها بهم میخوره ولی هیچ علائم ویروسی یا گوارشی دیگه ای ندارم چی میتونه باشه دلیلش دیگه خیلی کلافه شدم
شادی مرادینژادوای عزیزم، دو ماه تهوع واقعاً خستهکنندهست 🥺 چون اینقدر طول کشیده و ویروسی هم نیست، حتماً یه بار دکتر داخلی یا گوارش برو، حتی یه تست بارداری هم (اگه احتمال میدی) بده که خیالت راحت شه. خودت تنهایی حدس نزن، بذار دکتر دقیق چک کنه
پاسخ
😍شیرین 😍 ارجمندخيلي وقتا از معده يا هورمون هاست، بعضيا هم از استرس شديد اينجوري ميشن. بهتره هم چکاپ کامل بدی و هم سونو.
پاسخ
Ava 73تست بارداری دادی؟! شاید بارداری عزیزم 😊
پاسخ
آتوسا 🍀گلشن🍀دو ماه تهوع مداوم طبیعی نیست و میتونه از معده، رفلاکس شدید، هورمونها یا حتی استرس باشه؛ بهتره یه متخصص داخلی یا گوارش ببینه چون با یهسری آزمایش ساده میشه دلیلشو پیدا کرد.
پاسخ
شراره حمیدوندعزیزم من خودم حالت تهوع زیاد یمیگرفتم بعد پیش متخصص که رفتم متوجه شدم معده خیلی حساسی دارم و مشکل از معدمه بعد مصرف یه سری داروها الان بهترم
پاسخ
آیلین آیلیناولین چیزی که به ذهن همه میرسه بارداریه واقعا😂 ولی جدا برو دکتر گوارش ایشالا که چیزی نیست..
پاسخ
روژین کاکاونددوماه واقعا اذیت کننده ست بهتره بری پیش متخصص تا مشکلت دقیق معلوم بشه برای چیه
پاسخ
محسن محسنی محقاین حالت میتونه به دلایل مختلف مثل مشکل هورمونی، گوارشی یا حتی استرس شدید باشه. چون دو ماه طول کشیده، حتما پیش دکتر گوارش یا داخلی برو تا بررسی دقیق کنه.
پاسخ