Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Ghazal Behnam 🌺
آلودگی هوا باعث حالت تهوع میشه

اظهار نظر

دوستان چیزی که خودم این چند روز تجربه ش کردم رو باهاتون در میون میذارم.شاید مشکل خیلیا باشه الان. من چند روز دل درد و حالت تهوع شدید داشتم و اصلا چیزی نمیتونستم بخورم رفتم دکتر و خلاصه تشخیصش این بود که فقط بخاطر هوای آلوده ست. خیلیا وقتی هوا آلوده‌ ست دل درد و حالت تهوع می‌گیرن. ذرات آلاینده که وارد بدن میشه توی هر بدن ممکنه یه ارگان رو تحت تاثیر قرار بده. مثل معده و روده از طرفی کمبود اکسیژن و بوی بد هوا باعث میشه احساس تهوع پیدا کنیم اگه این مشکل رو دارید، سعی کنید روزای خیلی آلوده کمتر بیرون برید، آب یا شربت آبلیمو زیاد بخورید و حتما ماسک بزنید. خیلی کمک می‌کنه.

MinaMina Sabouri

خیلی ممنون که تجربه‌ت رو گفتی عزیزم 🙏 باور کن منم چند بار تو روزای خیلی آلوده همین حالت تهوع و دل‌درد رو داشتم و فکر می‌کردم مریضم. واقعاً هوای آلوده رو بعضیا مستقیم روی معده و روده‌شون حس می‌کنن.

پاسخ

69 روز پیش
13:30
نوشانوشا 1404

آره خیلی وقتا آدم تو هوای بد حالش بد میشه ماسک بزنی بیرون رفتنی خیلی تاثیر داره منم میرم بیرون میزنم چون یکمم آسم دارم

پاسخ

68 روز پیش
20:51
آذینآذین کاظمی

حاجی دقیقا همینطوریه منم یه بار چند روز هوا کثیف بود شکمم کامل به‌هم ریخت. آبلیمو و ماسک منو نجات داد.

پاسخ

67 روز پیش
09:37
ژیلاژیلا اسماعیلی

عجیبه ولی منم دقیقا همین تجربه رو داشتم، اصلاً نمیفهمی از چیه و فکر میکنی مریض شدی.

پاسخ

67 روز پیش
09:52
mersedehmersedeh 🚴‍♂️

کاملا درسته، منم اینو تجربه کردم. وقتی هوا خیلی آلوده میشه دل درد و تهوع میاد سراغم، مخصوصا اگه زیاد بیرون رفته باشم. کم بیرون رفتن، ماسک زدن و مایعات زیاد خوردن واقعا کمک میکنه.

پاسخ

46 روز پیش
07:52