جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من همسرم معده حساسی داره زود معده اش درد میگیره. تقریبا هر روز داره از این قرصا میخوره هرچیم بهش میگم الکی نخور برو دکتر گوش نمیده این قرصا ضرر نداره؟
روژان 🌙 حبیبی 🌙من خودم هر وقت معده ام قاطي ميکنه داي متيکون خوردم بد نبود ولي هر روز خوردن زياد جالب نيست. به همسرت بگو حداقل يه بار بره چک بشه چون قرصا فقط آروم ميکنن، دليل اصلي رو حل نميکنن.
پاسخ
گندم 🌿🌿🌿منم خودم هر وقت معدم دایمیتیکون میخورم اما زیادیش خوب و نیست ممکنه مشکلشو بدتر کنه
پاسخ
کوروش صانعیدایمتیکون معمولاً برای کاهش نفخ و باد معده استفاده میشه و عموماً عوارض جدی نداره، ولی مصرف روزانه و طولانیمدت بدون نظر پزشک توصیه نمیشه. مصرف زیاد میتونه باعث سوءهاضمه، کمآبی جزئی یا تغییر در جذب داروهای دیگه بشه، ضمن اینکه ممکنه علت اصلی نفخ یا درد معده درمان نشه. بهترین کار اینه که همسرت یه بار پیش پزشک یا متخصص گوارش بره تا دلیل نفخ و درد معده بررسی بشه و داروی مناسب تجویز بشه، چون مصرف بیرویه قرص فقط مشکل رو پنهان میکنه.
پاسخ
Shima 800من شنیدم یه دکتری میگفت : دایمیتیکون جویدنی که برای نفخ و معده میدن (خیلیا هم به اسم سایمتیکون میشناسن) خیلی بی خطره، جذب بدن نمیشه و بیشتر همون تو معده و روده کار می کنه، برای همین مصرف گهگاهی یا حتی چند بار در هفته اصولا مشکلی نداره.
پاسخ
Yara 🌌 Khorshidiدایمتیکون ذاتا خطرناک نیست و جذب بدن هم نمیشه، ولی اینکه تقریبا هر روز بخوره اصلا نرمال نیست.
پاسخ