جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
عفونت معده که میگن چجوری میشه فهمید؟ یعنی با دل درد ساده فرقش چیه؟ چند روزه حالت سنگینی و سوزش دارم میترسم عفونت باشه ولی نمیدونم اصلا علائمش چیه اگه کسی درگیرش بوده بگه ممنون میشم
Sahar 74راستش عفونت معده فقط یه دل درد ساده نیست. علائمش میتونه سوزش، سنگینی، تهوع، بی اشتهایی، باد معده زیاد، بوی بد دهان و بعضی وقتا دل پیچه هم باشه. ولی خب اینا دقیق نیست، چون خیلی از مشکلات معده همین نشونه ها رو دارن. بهترین کار اینه که یه دکتر گوارش ببینه و اگه لازم بود آزمایش هلیکوباکتر بده تا مطمئن شی. ببین من دکتر محمدرضا هاشم پور رو میسناشم که متخصص گوارشه و خیل یهم کارش خوبه میخوای یه سر برو پیشش
پاسخ
Tina Aminiمن خودم عفونت معده گرفتم. فرقش با دل درد ساده اینه که معمولا سوزش و سنگینی معده ول کن نیست، بعد غذا بدتر میشه، حالت تهوع، نفخ، آروغ زیاد یا درد بالای شکم میاد سراغت. بعضیا صبحا معده درد دارن یا اشتهاشون کم میشه. با ازمایش یا تست تنفسی مشخص میشه، اگه چند روزه ادامه داره بهتره بری دکتر گوارش که زودتر جمعش کنه.
پاسخ
آیناز جمشیذی پوراگه سوزش و سنگینی معده چند روزه ولکن نیس و بعد غذا بدتر میشه با دل درد ساده فرق داره و فقط با آزمایش میشه فهمید عفونته یا نه
پاسخ
حلما سلمان پوراگه چند روزه سوزش و سنگینی معده داری و دل دردت ولکن نیس فرق داره با دل درد ساده حتما باید پیش دکتر گوارش بری ی فوق تخصص خوب میشناسم مامانمو بردیم پیشش و خیلی خوب رسیدگی کرد دکتر مسعود صدرالدینی خاستی یبار برو پیشش ببین چی میگه
پاسخ