جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سندرم روده تحریکپذیر دارم هرچیزی میخورم شکمم بهم میریزه. اگه تجربه دارید لطفا بگین چی باعث بهتر شدن شد؟
1375 Parmisبرو دکتر گوارش بگرد یه دکتر خوب پیدا بکن درست درمان بشی
پاسخ
✨ Hana ✨ Rezaeiسلام عزیزم 🌸 من خودم مدتی سندرم روده تحریکپذیر داشتم و تجربهام این بود که کنترل رژیم غذایی و مدیریت استرس واقعاً کمککننده بود 😌. بعضی غذاها مثل چربی زیاد، شیر پرچرب، یا نوشیدنیهای گازدار باعث تحریک شکم میشدن، ولی با یادداشت کردن اینکه چه چیزی علائم رو بدتر میکنه و کم کردنش، وضعیت بهتر شد. همچنین ورزش سبک و تکنیکهای آرامسازی مثل تنفس عمیق یا مدیتیشن خیلی کمککننده بودن. حتماً با دکتر گوارش سینا بابازاده مشورت کن تا داروی مناسب یا رژیم دقیق برای حالت خودت تجویز بشه
پاسخ
Donya Radmanعزیزم، منم IBS داشتم و چیزی که کمکم کرد این بود که غذای چرب، ادویهدار و حبوبات رو کم کردم و بیشتر غذاهای ساده مثل برنج، سوپ و موز خوردم. استرس رو هم که کم کردم، شکمم خیلی آرومتر شد
پاسخ
یاسمین 🌸سلام گلم شاید از سرما باشه هرجا میشینی دلتو با یه چیزی ببند یا مثلا شکم بند بپوش ما خانوادگی این مشکل مسخره رو داریم دلیلش سرماست وقتی سرما رو کنترل میکنیم درست میشه حالا ممکنه مال شما یا از سرما باشه یا استرسی یا چیز دیگه
پاسخ
👪 رونيكامنم یه مدت درگیر IBS بودم، مخصوصا بعد غذاهایی که نمی ساخت با معده ام 😑 مثلا من با لبنیات و غذاهای چرب فورا به هم می ریختم، کمشون کردم خیلی فرق کرد. استرس هم واقعا اوضاعو بدتر می کرد، هر وقت آروم تر بودم شکمم هم آروم تر بود. امیدوارم زود بهتر شی چون خیلی رو مخه این مشکل 🤦♂️ سعی کن بری دکتر اگه شرایطتت خیلی بده
پاسخ
مهرنوش نیک منشمن خودمم روده تحریک پذیر دارم و تحت نظرم پیش دکتر غلامرضا باقرزاده صبا دوتا هم مطب داره خیلی دکتر کار بلدیه
پاسخ
شیما محمودپوربازم تحریک پذیر خوبه یبوست نگیری حالا اسهال با اوآراس حل میشه کلا هم بری دکتر اول از همه میگه استرس نداشته باش خب نمیشه کههههه
پاسخ
): Parisaبرو پیش دکتر محمدرضا هاشم پور خیلی کارشون خوبه و من خودم معده درد عصبی داشتم رفتم پیششون بهم دارو دادن الان خیلی بهترم
پاسخ