جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
جدی دیگه نمیدونم باید چیکار کنم... هر ماه یکیدو هفته عفونت میگیرم، سوزش و خارش و اون ترشح لعنتی رفتم دکتر، قرص و شیاف و پماد داده، یه مدت خوب میشم بعد دوباره همون آش و همون کاسه! کسی هست که واقعاً درمان قطعی پیدا کرده باشه؟ لطفاً هر کی تجربه داره بنویسه، دارم دیوونه میشم ه نفرم اگه بگه با چی خوب شد یا چه دکتری رفت واقعاً دعاش میکنم
🎵 ژینادختر منم دقیقاً همین مشکل رو داشتم هر ماه یه مدل عفونت میگرفتم، دیگه ناامید شده بودم. چند تا دکتر رفتم فایده نداشت، تا اینکه یکی از دوستام گفت برم پیش خانم دکتر نسرین مرادی. راستش اولش فکر نمیکردم فرق کنه ولی واقعاً با دقت معاینه کرد و علت اصلیشو پیدا کرد. یه دوره درمان داد که خداروشکر بعد از اون دیگه برنگشته پیشنهاد میکنم یه سر پیشش برو، واقعاً باحوصلهست و گوش میده
پاسخ
مانین ملکی نسبعزیزم منم خیلی عفونت میگرفتم بعد هر جا میرفتم واقعا درمانش جوابگو نبود بعد به دکتر مرضیه نوری مراجعه کردم ایشون خیلی کمک کردن و الان خیلی بهتر شدم
پاسخ
Reyhaneh Amini 🍀شاید علت عفونتت رو درست تشخیص نمیدن. البته من پیش دکتر زنان خودم دیده بودم که برای درمان عفونت مقاوم به درمان میان. با لیزر و اوزون تراپی نتیجه گرفته بودن. دکتر مائده یوسفی. اگه غرب باشی خیلی دسترسی ش راحته
پاسخ
Sanda 5031ارع منم خیلی این مشکل رو داشتم پیش چن تا دکتر رفتم ولی اصلا راضی نبودم و خوب نشدم اخرش دختر عموم هم ک این مشکلو داشت و خوب شد دکتر خودش رو بهم معرفی کرد رفتم پیشش واقعا دکتر باسوادیه و درمان دقیق انجام داد الان خیلی بهتر شدم و هنوز تحت درمانم
پاسخ