جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
یه مدتیه درگیر عفونت واژن شدم و واقعا کلافهم کرده هی خوب میشه هی باز شروع میشه. ترشحهام زیاد شدن، یه وقتایی رنگشون عوض میشه یا بوشون اذیتم میکنه. خارش و سوزش هم دارم مخصوصا شبها یا بعد از رابطه اگه کسی مثل من درگیر بوده ممنون میشم بگید چه دارویی یا روشی براتون جواب داده؟
نرگس شهریاریوای منم چند ماه پیش عفونت واژن گرفته بودم واقعا ازاردهندست راستش من رفتم پیش دکتر سودابه متین خیلی ها گفتن بهترین زنان در تهرانه و به نظر منم دکتر خوبی بود و با داروهایی که بهم دادن مشکلم حل شد عزیزم
پاسخ
پرویز پاکزادسلام عزیزم من همینمشکل دقیقا اشتم ÷یش خانوم دکتر نسیم علاقمند فرد رفتم هم بهم مشاوره داد هم دارو خیلی زود مشکلم حل شد
پاسخ
💎Dorsa 💎 💎وای خیلی بده ولی اصلا شوخی نگیر من دوستم اینجوری بود بعد از به تخمدان هاش خیلی اذیت شد تا خوب شد. دکتر سارا ساعدی هم خوبش کرد
پاسخ
نیکتا 🤍 خضریعفونت وازن واقعا بده منم داشتمش خیلیم اذیت شدم ولی عزیزم برای درمانش حتما پیش یه دکتر خوب برو من خودم پیش دکتر لیلا سلطانی رفتم از لحاظ تشخیص و درمان کارش خیلی خوبه
پاسخ
شایلی رادپور ✨خودسر دارو و پماد اسفاده نکن حتما برو دکتر یا اگه شرایطشو نداری مشاوره انلاین بگیر من پیشه دکتر سارا نیک فرجام میرم همیشه مشاوره انلاین هم دارن توی سایتشون
پاسخ
رویا زرندیاندارو سرخود استفاده نکنید اگرم سختتونهحضوری برید دکتر من همیشه از دکتر سارا نیک فرجام مشاوره انلاین میجگیرم خیلی دکتر خوبین میتونید شمام از ایشون کمک بگیرید
پاسخ