Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
شهلا آبیار
مشکل تنبلی تخمدان دارم!

اظهار نظر

من چند سال پیش مشکل تنبلی تخمدان داشتم . هم لاغر کردم هم دارو خوردم اوکی شد الان مجدد دکتر میگه مشکل دارم در صورتی که پریودم منظمه. مگه میشه بدون علائم هم تنبلی تخمدان داشت؟

لیدالیدا کشمیری

اگه ازمایش نشون میده مشکل داری خب داری دیگه

پاسخ

100 روز پیش
17:11
ParvanehParvaneh Keshtkar 🦋

آره عزیزم می‌شه 😅 تنبلی تخمدان فقط با نامنظمی پریود خودش رو نشون نمی‌ده. ممکنه پریودت منظم باشه ولی تو سونو ظاهر تخمدان‌ها هنوز پلی‌کیستیک باشه یا تو آزمایش هورمون‌ها بهم‌ریختگی دیده بشه. اگر خیلی برات سواله، می‌تونی یه دکتر دیگه هم برای نظر دوم ببینی، ولی منظم بودن پریود همیشه به معنی نداشتن PCO نیست

پاسخ

75 روز پیش
11:23
خزانخزان نارنجی

اره خب ربطی نداره وقتی دکتر تشخیص داده حتما داری البته میخوای برو پیش یه دکتر ازمایش هاتو ببینه . دکتر شهلا نوری جراح زنان تو فرمانیه هست خیلی هم دکتر خوبیه چون ممکنه حالا اون دکتری که پیشش رفتی اشتباه کرده باشه

پاسخ

75 روز پیش
12:37
lililili 🛸

سلام عزیزم من خودم چند سال پیش مشکل تنبلی تخمدان داشتم و پریودم نامنظم بود. بعد از تغییر سبک زندگی، لاغری و دارو مشکلم برطرف شد. ولی تجربه شخصی‌ام بهم یاد داد که حتی وقتی پریود منظم باشه، امکان داره مشکلات هورمونی مثل تنبلی تخمدان دوباره برگرده، چون علائم همیشه واضح نیستن. بهت پیشنهاد می‌کنم حتماً برای بررسی دقیق و درمان مناسب پیش دکتر زهرا طالب زاده بری تا آزمایش‌ها و معاینه کامل انجام بشه و خیالت راحت بشه.

پاسخ

68 روز پیش
11:17
آذین 💫آذین 💫 فریدونی

بله، ممکنه. حتی اگه پریودت منظم باشه، بعضی وقت‌ها تخمدان‌ها هنوز کیست یا هورمون‌هاشون نامتعادل باشه و پزشک براساس سونو یا آزمایش متوجه بشه. بعضی افراد علائم واضح ندارن ولی مشکل هنوز وجود داره.

پاسخ

68 روز پیش
11:48
سوگل افتخاریسوگل افتخاری 🌺🌺🌺

آره، حتی اگه پریودت منظم باشه ممکنه هنوز تخمدان ها مشکل داشته باشه یا کیست باشه. من خودم برا درمان پیش دکتر مریم عباسیان نیک رفتم و خیلی راضی بودم، می‌تونه کمکت کنه.

پاسخ

61 روز پیش
10:51
آرامآرام موسویان

آزمایش همه چیزو درست میگه الان مثلا من علائمشو دارم ولی ازمایش میگه ندارم

پاسخ

54 روز پیش
11:12
مانداناماندانا نیشابوری

آره علائم متفاوتی داره بعد درمان کامل که نداره تو رعایت کردی علائمت کم شده ولی این هست باید همیشه رعایت کنی

پاسخ

54 روز پیش
11:22
NikiNiki 👩‍🎤🤘

آره میشه حتی وقتی پریودت منظمه باز هم تنبلی تخمدان وجود داشته باشه. منم همینطور بود، علائم ظاهری نداشتم ولی تو سونو و آزمایشم معلوم شد. بهتره فقط به نظم پریود اکتفا نکنی و آزمایش هورمون و سونوگرافی رو جدی بگیری تا تکلیف دقیق مشخص بشه.

پاسخ

54 روز پیش
12:05
13641364 Hania

احتمالش هست حتی اگه علائم واضح هم نداشته باشی و تخمدان ها هم عملکر طبیعی خودشون رو داشته باشن پس حتما پیش یه دکتر زنان خوب برو

پاسخ

54 روز پیش
12:22
آناهیتاآناهیتا یونسی

خب عزیزم باید بری دکتر تا درمان بشی من خودم پیش دکتر فریبا دژکام رفتم واقعا دکتر خوبیه

پاسخ

54 روز پیش
12:27
یلنایلنا کیانزاد

منم یه بار بعد از اینکه تنبلی تخمدانم خوب شده بود، چند سال بعد دوباره تو سونو گفتن علائمش هست، در حالی‌که پریودم هم منظم بود. دکترم گفت آره ممکنه بدون علامت خاص هم دوباره نشون بده و همیشه بهم‌ریختگی پریود تنها نشونه نیست. به‌نظرم حرف دکتر رو جدی بگیر و طبق همون آزمایش‌ها و سونو پیش برو، چون خیلی وقت‌ها بدون علائم هم تشخیص داده می‌شه.

پاسخ

54 روز پیش
12:43
نوشانوشا وکیلی

آره ممکنه حتی بدون اینکه پریودت بهم بخوره یا علائم داشته باشی هنوزم تنبلی تخمدان وجود داشته باشه که با آزمایش هورمون‌ها یا سونوگرافی هم مشخص میشه

پاسخ

47 روز پیش
13:12
آیلارآیلار شاعری

من چند ساله تحت نظر دکتر مریم کرمعلی هستن پزشک درجه یک و خیلی با تجربه ای هستن

پاسخ

37 روز پیش
14:12
مهنامهنا پاک‌سرشت

آره می‌شه تنبلی تخمدان همیشه با علائم واضح نمیاد حتی با پریود منظم هم ممکنه توی سونو یا آزمایش‌ها هنوز نشونه‌ هاش باشه برای همین دکتر دوباره گفته بررسی لازمه

پاسخ

31 روز پیش
10:51