جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من چند سال پیش مشکل تنبلی تخمدان داشتم . هم لاغر کردم هم دارو خوردم اوکی شد الان مجدد دکتر میگه مشکل دارم در صورتی که پریودم منظمه. مگه میشه بدون علائم هم تنبلی تخمدان داشت؟
لیدا کشمیریاگه ازمایش نشون میده مشکل داری خب داری دیگه
پاسخ
Parvaneh Keshtkar 🦋آره عزیزم میشه 😅 تنبلی تخمدان فقط با نامنظمی پریود خودش رو نشون نمیده. ممکنه پریودت منظم باشه ولی تو سونو ظاهر تخمدانها هنوز پلیکیستیک باشه یا تو آزمایش هورمونها بهمریختگی دیده بشه. اگر خیلی برات سواله، میتونی یه دکتر دیگه هم برای نظر دوم ببینی، ولی منظم بودن پریود همیشه به معنی نداشتن PCO نیست
پاسخ
خزان نارنجیاره خب ربطی نداره وقتی دکتر تشخیص داده حتما داری البته میخوای برو پیش یه دکتر ازمایش هاتو ببینه . دکتر شهلا نوری جراح زنان تو فرمانیه هست خیلی هم دکتر خوبیه چون ممکنه حالا اون دکتری که پیشش رفتی اشتباه کرده باشه
پاسخ
lili 🛸سلام عزیزم من خودم چند سال پیش مشکل تنبلی تخمدان داشتم و پریودم نامنظم بود. بعد از تغییر سبک زندگی، لاغری و دارو مشکلم برطرف شد. ولی تجربه شخصیام بهم یاد داد که حتی وقتی پریود منظم باشه، امکان داره مشکلات هورمونی مثل تنبلی تخمدان دوباره برگرده، چون علائم همیشه واضح نیستن. بهت پیشنهاد میکنم حتماً برای بررسی دقیق و درمان مناسب پیش دکتر زهرا طالب زاده بری تا آزمایشها و معاینه کامل انجام بشه و خیالت راحت بشه.
پاسخ
آذین 💫 فریدونیبله، ممکنه. حتی اگه پریودت منظم باشه، بعضی وقتها تخمدانها هنوز کیست یا هورمونهاشون نامتعادل باشه و پزشک براساس سونو یا آزمایش متوجه بشه. بعضی افراد علائم واضح ندارن ولی مشکل هنوز وجود داره.
پاسخ
سوگل افتخاری 🌺🌺🌺آره، حتی اگه پریودت منظم باشه ممکنه هنوز تخمدان ها مشکل داشته باشه یا کیست باشه. من خودم برا درمان پیش دکتر مریم عباسیان نیک رفتم و خیلی راضی بودم، میتونه کمکت کنه.
پاسخ