Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
هدیه 🤍
آزمایش‌های روتین زنان، چه چیزایی لازمه؟

اظهار نظر

سلام، من می‌خوام برای چکاپ‌های زنان اقدام کنم و چندتا آزمایش مهم انجام بدم، ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم و چه چیزهایی واقعاً ضروری هستن. کسی تجربه داشته؟ چه آزمایش‌هایی رو پیشنهاد می‌کنین و کدوم‌ها واقعا مفید بودن؟

13751375 Parmis

برو دکتر زنان ببین اون چی میده برای هر کسی فرق داره که چی نیاز داره

asnaasna
اره باید بری دکتر زنان منم پارسال برای چکاپ رفتم. چیزای پایه که برام نوشتن همون پاپ‌ اسمیر، سونوگرافی رحم و تخمدان، تست خون و هورمونا بود. ولی در کل باید خودت بری دکتر که ببینی دکتر چی میگه و ازمایش هایی برات مینویسه من پیش دکتر "مهدیه خوشدونی" رفتم، خیلی واضح توضیح داد و گفت چی لازم دارم چی نه. خیلی دکتر خوبی هست اگه کسی رو نمیشناسی حتما برو پیش دکتر خوشدونی

پاسخ

68 روز پیش
11:12
Mahgol 🌙🌸Mahgol 🌙🌸 E

پاپ اسمیر و سونو گرافی و مامو اینا انجام بده اگه 30 40 سالگی رو رد کردی اینا به نظر ضرورین ولی دکتر عمومی بری بهت میگن که چیا بهتره

پاسخ

67 روز پیش
19:58
khkh mahsa💖

برید پیشه دکتر زنان خودشون بهت میگن من همیشه برای چکاپ میرم پیشه دکتر سارا نیک فرجام کارشون خیلی خوبه بسیار دکتر دلسوزی هستن

پاسخ

61 روز پیش
12:01
آریسآریس شمسی ✨

برو پیش دکتر زنان خودش بهت میگه من الان چه ساله که برای مشکلات زنانم پیش دکتر لیلا سلطانی میرم خیلیم راضیم

پاسخ

61 روز پیش
12:51
هما🕊️هما🕊️ بزرگ‌نیا

برو پیش یه متخصص زنان اون بهت میگه چیا لازمه

پاسخ

54 روز پیش
10:30
آرامآرام موسویان

بنظرم برو پیش متخصص زنان و ازش خودش بپرس ک هم معاینت کنه ببینه برای چی ازمایش بنویسه برات

پاسخ

54 روز پیش
11:12
LidaLida 🌺

خوب نمیشه دقیق گفت چه آزمایش هایی لازمه که باید بری دکتر بهت بگه من خودم پیش دکتر لیلا سلطانی رفتم خیلی دکتر خوبی بود

پاسخ

54 روز پیش
11:33
لادنلادن بابایی

سلام چکاپ خیلی مهمه من رفتم چکاب دادم عفونت ادراری داشتم مشخص شد

پاسخ

46 روز پیش
10:44
مبینامبینا جمشیدی‌زاد

حتما پیش یه متخصص زنان خوب برو من خودم پیش دکتر لیلا سلطانی رفتم برام تست پاپ اسمیر و سونوگرافی رو تجویز کرد.

پاسخ

40 روز پیش
10:25