جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام خانما من اولین تجربه باداریمه ماه پنجمم ۲۸ سالمم هست مکمل خاصی بهتره بخورم آیا؟ من خیلی اطلاعات ندارم نمیدونم لازمه یا نه آزمایشم دادم مشکل خاصی نداشتم دکتر گفت همه چی نرماله.
Nahid Hamidiمبارک باشه عزیزم 🥰 بهتره مکمل رو خودسر نخوری، چون تو بارداری دوز و نوعش مهمه. معمولاً دکترها بر اساس آزمایش، آهن یا ویتامین D میدن، ولی چون گفتن همهچی نرماله، همون موقع از خود دکترت بپرس چی برات لازمه.
پاسخ
سحر رفیعی 🌙عزیزم اگه آزمایش هات نرمال بوده و دکتر گفته مشکلی نیست، معمولا همون مکملهای پایه بارداری کفایت میکنه.
پاسخ
🌙 روژینسلام عزیزم خیلی خوبه که همه چیزت تا الان نرمال بوده و آزمایشها مشکلی نشون ندادن. در مورد مکملها بهتره از کسی بدون معاینه مستقیم نپرسی، چون نیاز هر باردار میتونه متفاوت باشه. بهت پیشنهاد میکنم حتماً پیش دکتر نسیم علاقمند فرد برو تا با توجه به شرایطت بهترین مکملها رو برات تجویز کنن و خیالت راحت باشه.من دو تا باداریمو با خانوم دکتر بودم و خیلی هوامو داشت
پاسخ
عسل پویانبه نظر من حتما با پزشکت مشورت کن من توی دوران بارداریم تحت نظر دکتر مهتاب مرجانی بودم خیلی خوب راهنماییم میکردن دلسوزن
پاسخ
ماریا اصلانیوای توروخدا رو نظر آدمای دیگه دارو نخورید اونم تو بارداری چه دل و جرعتی دارید اگه چیزی نیاز بود دکترت میداد دیگه
پاسخ