تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آوازه بحرینی
دندون درد دارم مسکن نخورم؟

اظهار نظر

من 5 ماهه باردارم و دندون درد شدید دارم. مسکن نخورم؟ راهکار جایگزین دارید؟

BaharBahar Shadmani😍

برو دکتر

پاسخ

12 روز پیش
16:48
سحر رفیعیسحر رفیعی 🌙

عزیزم مسکن رو خودسرانه نخور، مخصوصا تو بارداری. بعضی مسکنا برای جنین خوب نیستن. بهترین کار اینه که فوری یه دندانپزشک که توی حوزه ی بارداری کار میکنه ببینه و بگه چی مجازه. نترس عزیزم، خیلیا تو بارداری دندون‌ درد دارن و قابل‌ درمانه.

پاسخ

8 روز پیش
10:37
هدیههدیه 🤍

سلام عزیزم 🌸 می‌فهمم چقدر درد دندون اذیت‌کننده‌ست، مخصوصاً وقتی بارداری و نمی‌خوای مسکن مصرف کنی 😟. بعضی مسکن‌ها تو بارداری محدودیت دارن، بنابراین بهتره بدون تجویز خودسرانه مصرف نشه. راهکارهای موقت که ممکنه کمک کنن: قرقره آب نمک ولرم چند بار در روز. کمپرس سرد روی گونه‌ی طرف دندون درد. اجتناب از غذاهای خیلی سرد یا گرم که درد رو تحریک می‌کنن. ولی مهم‌ترین کار اینه که حتماً پیش دندانپزشک مطلع از بارداری بری تا درمان مناسب و ایمن انجام بشه.من خودم پیش خانوم دکتر فرنوش محمدی میرم خیلییییییییییی خوبه

پاسخ

8 روز پیش
11:05
مهنوشمهنوش ثقفی

اصلا خودسرانه کاری نکن اگ فقط سوال داری نمیخوای حضوری بری دکتر میتونی مشاوره انلاین بگیری من خودم بارداری و زایمانمو با دکتر سارا نیک فرجام بودم که مشاوره انلاینم دارن تو سایتشون برو ازشون بپرس

پاسخ

8 روز پیش
11:08
نجمهنجمه نصیرمهر

بنظرم این سوالارو باید از دکتر بپرسی از اینو اون نپرس اگه دکتر نمیتونی بری مشاوره انلاین بگیر دکتره من مشاوره انلاین میده اسمشونم دکتر سارا نیک فرجام هست

پاسخ

1 روز پیش
10:50
نگیننگین کرمی

میخک بزار روش سریع آروم میشه

پاسخ

1 روز پیش
11:25
sadafsadaf khodadadi

اگه بارداری مسکن زیاد نمی‌خوای، می‌تونی با کمپرس گرم یا سرد روی گونه و نخ دندان و شست و شوی آروم دهان درد رو کمی کم کنی

پاسخ

1 روز پیش
12:59