تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
رکسانا عزیزی
مکمل بارداری

اظهار نظر

سلام خانما من اولین تجربه باداریمه ماه پنجمم ۲۸ سالمم هست مکمل خاصی بهتره بخورم آیا؟ من خیلی اطلاعات ندارم نمیدونم لازمه یا نه آزمایشم دادم مشکل خاصی نداشتم دکتر گفت همه چی نرماله.

NahidNahid Hamidi

مبارک باشه عزیزم 🥰 بهتره مکمل رو خودسر نخوری، چون تو بارداری دوز و نوعش مهمه. معمولاً دکترها بر اساس آزمایش، آهن یا ویتامین D می‌دن، ولی چون گفتن همه‌چی نرماله، همون موقع از خود دکترت بپرس چی برات لازمه.

پاسخ

15 روز پیش
11:17
سحر رفیعیسحر رفیعی 🌙

عزیزم اگه آزمایش‌ هات نرمال بوده و دکتر گفته مشکلی نیست، معمولا همون مکمل‌های پایه بارداری کفایت میکنه.

پاسخ

8 روز پیش
10:38
🌙🌙 روژین

سلام عزیزم خیلی خوبه که همه چیزت تا الان نرمال بوده و آزمایش‌ها مشکلی نشون ندادن. در مورد مکمل‌ها بهتره از کسی بدون معاینه مستقیم نپرسی، چون نیاز هر باردار می‌تونه متفاوت باشه. بهت پیشنهاد می‌کنم حتماً پیش دکتر نسیم علاقمند فرد برو تا با توجه به شرایطت بهترین مکمل‌ها رو برات تجویز کنن و خیالت راحت باشه.من دو تا باداریمو با خانوم دکتر بودم و خیلی هوامو داشت

پاسخ

8 روز پیش
10:47
عسلعسل پویان

به نظر من حتما با پزشکت مشورت کن من توی دوران بارداریم تحت نظر دکتر مهتاب مرجانی بودم خیلی خوب راهنماییم میکردن دلسوزن

پاسخ

1 روز پیش
10:41
ماریاماریا اصلانی

وای توروخدا رو نظر آدمای دیگه دارو نخورید اونم تو بارداری چه دل و جرعتی دارید اگه چیزی نیاز بود دکترت میداد دیگه

پاسخ

1 روز پیش
10:59