جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
یه مدتیه مخصوصا موقع پریودی یا بعد از رابطه لگن درد میگیرم بعضی وقتا هم یه درد مبهمیه که نمیدونم از رحممه یا مثانه یا حتی رودهست 😣 پیش دکتر هم رفتم، گفت شاید از عفونت باشه یا التهاب لگن، ولی هنوز کامل خوب نشده. میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته؟
Nahid Hamidiآره منم یه مدت همچین دردی داشتم، مخصوصاً دور و بر پریود و بعضیوقتها بعد رابطه، هی هم نمیفهمیدم از رحممه یا مثانه یا روده رفتم دکتر، اول گفت احتمالاً عفونت یا التهاب لگنه و برام دارو و سونو نوشت، یهکم طول کشید تا بهتر بشم. بهنظرم اگر هنوز خوب نشدی حتماً دوباره پیگیری کن، چون منم فقط وقتی چند بار چک شدم خیالم راحت شد 🩷
پاسخ
Janan 90ممکنه عفونت داشته باشیا برو پیش یه دکتر زنان خوب دکتر خودم دکتر سارا ساعدیه خیلی هم ماه و مهربونه
پاسخ
Maral Qasemiآخ عزیزم، این دردهایی که میگی مخصوصاً موقع پریود و بعد رابطه، چیزیه که خیلیها تجربه کردن و همیشه هم فقط عفونت ساده نیست 😔 اگه با دارویی که دکتر داده خوب نشدی، حتماً دوباره پیش دکتر زنان برو یا حتی یه دکتر دیگه هم برای نظر دوم ببین، شاید لازم باشه دقیقتر با سونو و آزمایش بررسیت کنن تا خیالت راحت بشه
پاسخ
طناز وفاپیشهمن این مشکلو داشتم تحت نظر دکتر مریم کرمعلی فلوشیپ کف لگن درمان شدم و کاملا مشکلم حل شد پیشنهاد میکنم بری پیش ایشون
پاسخ
آیناز اصلانیمن دکترای زیادی رفتم یا شل کننده عضله دادن برام یا ضد التهاب خسته شدم نمیشه که هر ماه هرماه برم دکتر برای این موضوع
پاسخ