تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
رعنا خورشیدی
درد لگن موقع رابطه

اظهار نظر

یه مدتیه مخصوصا موقع پریودی یا بعد از رابطه لگن درد میگیرم بعضی وقتا هم یه درد مبهمیه که نمی‌دونم از رحممه یا مثانه یا حتی روده‌ست 😣 پیش دکتر هم رفتم، گفت شاید از عفونت باشه یا التهاب لگن، ولی هنوز کامل خوب نشده. می‌خواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته؟

NahidNahid Hamidi

آره منم یه مدت همچین دردی داشتم، مخصوصاً دور و بر پریود و بعضی‌وقت‌ها بعد رابطه، هی هم نمی‌فهمیدم از رحممه یا مثانه یا روده رفتم دکتر، اول گفت احتمالاً عفونت یا التهاب لگنه و برام دارو و سونو نوشت، یه‌کم طول کشید تا بهتر بشم. به‌نظرم اگر هنوز خوب نشدی حتماً دوباره پیگیری کن، چون منم فقط وقتی چند بار چک شدم خیالم راحت شد 🩷

پاسخ

15 روز پیش
11:20
JananJanan 90

ممکنه عفونت داشته باشیا برو پیش یه دکتر زنان خوب دکتر خودم دکتر سارا ساعدیه خیلی هم ماه و مهربونه

پاسخ

8 روز پیش
10:34
MaralMaral Qasemi

آخ عزیزم، این دردهایی که می‌گی مخصوصاً موقع پریود و بعد رابطه، چیزیه که خیلی‌ها تجربه کردن و همیشه هم فقط عفونت ساده نیست 😔 اگه با دارویی که دکتر داده خوب نشدی، حتماً دوباره پیش دکتر زنان برو یا حتی یه دکتر دیگه هم برای نظر دوم ببین، شاید لازم باشه دقیق‌تر با سونو و آزمایش بررسی‌ت کنن تا خیالت راحت بشه

پاسخ

8 روز پیش
13:10
طنازطناز وفاپیشه

من این مشکلو داشتم تحت نظر دکتر مریم کرمعلی فلوشیپ کف لگن درمان شدم و کاملا مشکلم حل شد پیشنهاد میکنم بری پیش ایشون

پاسخ

1 روز پیش
09:34
آینازآیناز اصلانی

من دکترای زیادی رفتم یا شل کننده عضله دادن برام یا ضد التهاب خسته شدم نمیشه که هر ماه هرماه برم دکتر برای این موضوع

پاسخ

1 روز پیش
12:02