جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
دوستان دخترم 16 سالشه بنظرتون این بی نظمی طبیعیه؟
روژین کاکاوندسلام عزیزم من خودمم تازه پریود شده بودن اینجوری بودم و معمولا طبیعیه اما برای اینکه خیالت راحت بشه بهتره بری پیش متخصص اگه نمیشناسی من بهت دکتر لیلا تدین و معرفی میکنم واقعا باتجربه و حرفه ای هستن
پاسخ
💗سیمین💗 محجوبیتو این سن بینظمی قاعدگی خیلی شایعه طبیعی هم هستش اما اگر زیاد تکرار شد یا حتی درد و خونریزی زیاد هم داشت حتما یه دکتر زنان ببرش
پاسخ
Kimia 🍀🍀🍀🍀سلام عزیزم، بله کاملاً طبیعیه که اولین سالهای پریود دخترها نامنظم باشه، مخصوصاً در سن ۱۵–۱۷ سالگی چون هورمونها هنوز در حال تنظیم شدن هستن. گاهی پریود ممکنه چند روز جلو یا عقب بیفته یا بعضی ماهها خونریزی کمتر یا بیشتر باشه. راستش من پیش دکتر نسیم علاقمندفرد رفتم، خیلی خوب بودن و راهنمایی خوبی دادن، پیشنهاد میکنم شما هم اگه نگران هستید همین مشکل رو پیشش ببرید تا بررسی کنه و خیالتون راحت بشه.
پاسخ
سوگل امیریبله، اوایل پریود شدن خیلی وقتا نامنظمی طبیعیه، مخصوصا تو سن ۱۶ سال. بدن هنوز کامل تنظیم نشده. اگه درد خیلی شدید، خونریزی خیلی زیاد یا قطع شدنهای طولانی نداشته باشه جای نگرانی نیست. اگه این بینظمی چند سال ادامه داشت یا علائم دیگه اضافه شد، اون موقع بهتره دکتر ببینتش.
پاسخ
Shima Faآره عزیزم، اوایل شروع پریود معمولا قاطی پاتی و بی نظمی خیلی طبیعیه، مخصوصا تو سن دختر شما. ولی خب اگه مدام اینطوریه و نگرانت کرده، بد نیست یه متخصص هم نظر بده. مثلا دکتر سودابه متین تو این مسائل تجربهش بالاست میتونه یه بررسی کوچیک بکنه که خیالت کامل راحت بشه.
پاسخ