جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دخترای گل من باردارم و قراره بچهم رو سزارین کنم، ولی خیلی میترسم کسی اینجا تجربهشو داشته؟ درد بعد عمل چطوره؟ مراقبتها چیه؟ چقدر طول کشید تا بتونین بلند شین و بچهتون رو راحت نگه دارین؟ اگه دکتر خوب تو تهران میشناسین که تجربه سزارین زیاد داشته باشه، لطفاً معرفی کنین
saina jahanbakhshمن سزارین داشتم پیش دکتر فاطمه ارشادی. دردش قبلش نیست، بیشترش میمونه برای بعد عمل ولی قابل تحمله و با دارو کنترل میشه. ریکاوریش یه کم طولانیتر از طبیعیه، ولی اگه دکترت تشخیص بده یا خودت راحتتری، گزینه خوبیه.
پاسخ
آرمیدا سلیمی ✨دختر من سزارین بود راستش قبلش استرس داشتم ولی خود عمل درد نداشت چون بیحسی میدن. بعدش یکی دو روز اول سختتره موقع راه رفتن، ولی کمکم بهتر میشی. خوبیش اینه که همهچی قابل پیشبینیه و ناگهانی نیست، مخصوصا اگه از درد زایمان طبیعی میترسی.
پاسخ
@Nazila shoariمن خودم پیش دکتر سودابه متین سزارین کردم خیلی آروم و حرفه ای برخورد کردن و همین باعث شد استرسم کمتر بشه. چرا دروغ بگم درد بعد عمل هست ولی قابل تحمله و کم کم بهتر میشی نگران نباش عزیزم در کل دکتر متین خیلی دکتر خوبیه اگه خواستی بگو شماره و ادرس مطبش رو بدم
پاسخ
نجمه نصیرمهرمن کله تایم بارداری و زایمانمو با دکتر سارا نیک فرجام بودم بهترین متخصص زنان جردن هستن کارشون عالیه
پاسخ