جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
خانم ها من ماه ۴ بارداریم از الان یکم نگرانم به نظر شما زایمان طبیعی بهتره یا سزارین؟ خودم والا از طبیعی میترسم ولی میگن برای سلامت بچه بهتره نمیدونم چه تصمیمی بگیرم بهتره 😩
🧡💛💚💙 Shakibaقطعا که زایمان طبیعی بهتره من خودم با دکتر نیلوفر فیوضی زایمان انجام دادم البته زایمان با بی حسی و بدون درد بود میتونی باهاش یه وقت ویزیت بگیری خیلی راهنماییت میکنه هم یکاری میکنه ترست از بین بره.
پاسخ
مانین ملکی نسبمن دوسال پیش که حامله بودم خیلی برام سخت بود که بین زایمان طبیعی و سزارین انتخاب کنم از طرفی طبیعی برای بچه واقعا عالیه و حتی تنفس بچه بهتره اما سزارین عوارض زیادی داره با مشورت هایی که انجام دادم با دکتر سعیده شاه علی به این رسیدم که طبیعی خیلی بهتره منم طبیعی انجام دادم همون روز زایمان درد زیادی کشیدم اما بعدش خیلی راحت بودم و زود تونستم سرپا شم
پاسخ
💄 Tannazمبارک باشه عزیزم کاملاً طبیعیه از الان فکرت درگیر طبیعی یا سزارین بشه. هیچکدوم به تنهایی بهترین نیستن، همهچی به شرایط بدن تو و نظر دکترت بستگی داره. کلی مامان با طبیعی سالم زایمان میکنن، کلی هم با سزارین. بهنظرم سر ویزیت بعدی خیلی راحت به دکترت بگو که از طبیعی میترسی و بپرس با توجه به شرایط خودت، کدوم روش رو برات امنتر و منطقیتر میدونه.
پاسخ
آرمیدا سلیمی ✨والا عزیزم هر دوتا روش خوبی و سختیای خودشو دارن، ولی طبیعی ریکاوریش سریعتره و برای خودت و بچه هم مزایاش بیشتره. دختر من پیش دکتر فاطمه ارشادی بدنیا اومد البته سزارین خواستی مشاوره بگیر
پاسخ
saina jahanbakhshمن والا سزارین کردم خیلی راضی بودم. خودت تصمیم بگیر به تبلیغات هم توجه نکن
پاسخ
melina daeiمن خودم زایمان سزارین داشتم پیش دکتر معصومه میر اسماعیلی هم رفتم البته من شرایط زایمان طبیعی رو نداشتم برای همین سزارین انجام دادم
پاسخ
الینا کشانیمن مامانم ماه 7 هست و دکتر بهش گفته بود طبیعی باید زایمان کنه بنظرم طبیعی خیلی بهتره
پاسخ
ماریا اصلانینه بابا چه ربطی به سلامتی بچه داره. خودت نقاهت کمتری داری فقط بعد زایمان طبیعی
پاسخ
شیما محمودپورخواهرم طبیعی زایید جر خورد واقعا سخته صدای جیغ و دادش همه جا رو برداشته بود
پاسخ