جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
5 روز پیش کیسه صفرامو جراحی کردم اما دکترم منع غذایی بهم نداده
🌺سوگل حاجیان 🌺 🌺من بعد از جراحی کیسه صفرا چند روز اول غذای سبک خوردم، بدون چربی و سرخ کردنی. کم کم بدن عادت میکنه
پاسخ
🎃 Nazliیه زنگ بزن از دکتر عبدالعلی رازقیان مشاوره بگیر من مامانم که عمل کرد زنگ زدیم بهش گفت سایت دارم و اینستا دارم و از این حرفا تو اون گذاشتم رفتیم پیدا کردیم مامانم اونارو انجام داد خوب شد غذای چرب و اینا اصلا نباید بخوری
پاسخ
آذر قیصریمعمولا بعد از عمل کیسه صفرا میگن غذاهای چرب و سرخ کرده نخور، سبک بخور، کمکم بدنت عادت میکنه؛ اگه چیزی اذیتت کرد همون رو حذف کن و حتما اگه درد یا دل پیچه گرفتی به دکترت بگو.
پاسخ
پرویز پاکزادمنم بعد از جراحی کیسه صفرا اوایل غذاهای سبک میخوردم، مثل سوپ، برنج ساده، سیبزمینی و نون خشک. کمکم که بدنم عادت کرد، غذاهای معمولی رو اضافه کردم ولی فعلاً غذای چرب و سرخکردنی رو نخور، اگه اذیت شدی حتماً از دکتر بپرس.
پاسخ
melika ghaffariچند هفته اول غذاهای کمچرب و سبک بخور؛ سوپ، برنج ساده، مرغ، ماست. غذاهای سرخ کرده و فست فود اذیت میکنه. کم کم میتونی برگردی به غذای عادی، هرچی اذیتت کرد حذفش کن.
پاسخ
دیانا ایروانیاوایل غذای چرب و سرخ کردنی اذیتت میکنه. من بعدش بیشتر سوپ، برنج ساده، مرغ، سبزیجات میخوردم. کم کم بدن عادت میکنه.
پاسخ