جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
چند وقتی هست که صدام خیلی میگیره و حرف زدن برام سخت میشه میتونه آلرژی باشه؟ باید چیکار کنم؟
Mahsa Karimiمیتونه حتی از آلودگی هوا باشه
پاسخ
💖خاطره 💖 💖💖💖من هر وقت صدام ميگيره يا از آلرژيه يا از اينکه زياد حرف زدم و گلوم خشک شده. اگه همش تکرار ميشه بهتره چند روزه کمتر حرف بزني، اب ولرم و عسل بخوري، اگه خوب نشد يه بار دکتر گوش و حلق و بيني ببينت بهتره.
پاسخ
گندم 🌿🌿🌿عزیزم برادر من از آلرژی زیاد خیلی صداش میگیره ممکنه برای تو هم همین باشه
پاسخ
sana kordestaniاین هوا هم میتونه عاملش باشه یا یک چیزی که داری داعم مصرف میکنی و بهش حساسیت داری مثل ادویه ایی چیزی
پاسخ
آرام موسویانالودگی خیلی زیاد شده ماسک بزن و تا حد امکان نرو بیرون ما ک مجبوریم برای سرکار بریم بیرون ولی ماسک میزنم
پاسخ
ارسلان عبادیانخواهرم یه مدت صداش خیلی میگرفت و حرف زدن براش سخت شده بود، اولش نمیدونست دلیلش چیه. بعد از اینکه آب کافی میخورد، صداش رو استراحت میداد و از فریاد زدن و صحبت طولانی خودداری میکرد، کمکم صداش بهتر شد و دوباره راحت حرف میزد. البته اگر مشکل ادامه پیدا میکرد، دکتر گوش و حلق و بینی رفت تا علت دقیق بررسی بشه.
پاسخ
8193 Bastaniاحتمالا به یه ماده غذایی آلرژی داری یا به آلرژن های محیط اول برو ی تست آلرژی بده ببین مشکل از کجاست
پاسخ