جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام بچهها 🙏 مدتیه صدام خیلی گرفته میمونه، بعضی روزا حتی صاف حرف زدن هم برام سخته. گلو درد ندارم، ولی احساس میکنم حنجرهم فشار میاره و زود خسته میشه. کسی همچین تجربهای داشته؟ چیکار کردین بهتر شد؟ لازمه دکتر متخصص حنجره برم یا ممکنه از استرس و زیاد حرف زدن باشه؟
✨ Hana ✨ Rezaeiسلام عزیزم 🌸 من خودم یه مدتی صدام گرفته بود و حنجرهم خیلی زود خسته میشد، مخصوصاً وقتی زیاد حرف میزدم یا استرس داشتم. تجربهام این بود که بعضی وقتها گرفتگی صدا میتونه ناشی از فشار روی حنجره، خشکی صدا یا استرس باشه، ولی مهمه که چکاپ تخصصی انجام بشه چون مشکلات جدیتر حنجره یا تارهای صوتی هم گاهی بدون درد خودشون رو نشون میدن. چند نکته که برای من کمککننده بود: استراحت دادن به صدا و کم کردن صحبتهای طولانی نوشیدن مایعات کافی و مرطوب نگه داشتن حنجره پرهیز از فریاد زدن یا سرفههای شدید در صورت ادامه دار شدن، حتماً پیش متخصص گوش و حلق و بینی یا فنیاتریست رفتن اینطوری میتونی مطمئن باشی مشکل جدی نیست و در عین حال به صدا و حنجرهت مراقبت لازم میرسه
پاسخ
نازنین ۲۴عزیزم احتمال زیاد تار های صوتیت آسیب دیده باشه... و اگه درمان نشه آسیبش موندگار میشه حتم برو دکتر🙁
پاسخ
Melika Vafadar2025اره عزیزم من خودم چون حساسیت دارم اینجوری میشم حتی بیشتر وقتا از آلودگی هوا اینجوری میشم بعد پیش یه متخصص گوش و حلق بینی که رفتم واقعا بهتر شدم
پاسخ
ژیلا طوسیجدی بگیر این مشکل رو ممکنه صداتو از دست بدی برو دکتر خوب درست درمان بکنش
پاسخ